Abrex - nové modely

Odpovědět
keramhora

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od keramhora »

Když by měl někdo z Vás sběratelů zájem o jeden raritní závodní model od Abrexu Škoda Fabia S2000 v měřítku 1 :43 tak mi napište do zpráv.Model je originál,žádná přestříkaváná předělávka.Více info v SZ.

samuel

Příspěvek od samuel »

I když tam nakupuji a jsem spokojený, tak tohle se Smallcars nepovedlo - dnešní reklama:

Obrázek

Abrex:

Obrázek

A kdyby jste měli cestu do Itálie, tak tam jsou ještě o fous levnější než Abrex:

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

tak jukni zde a výjde ti cena Small Cars:

http://www.modelcarworld.biz

už se to zde řešilo, je to pobočka MCW takže ceny jsou stejné, něco se vyplatí a něco ne ...
Sbírka modelů Citroën

samuel

Příspěvek od samuel »

david.okt

Příspěvek od david.okt »

Tak ceny Abrexu byly u nás v eshopu srovnány s českým standardem. Prosím, kdybyste ještě na nějakou nezvykle vysokou cenu u abrexu u nás našli, budu rád, když mi napíšete na martin.matejka@smallcars.cz, abychom to opravili. Díky všem, MArtin, smallcars

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

Pickup mám konečně doma. Kromě utopených koleček nemám problém. Mírně je teda přetažena barva nástavby, ale to není vidět ani okem, jen lupou. To už mi nejvíc vadí, že mají špatné označení na stojánku. Oficiálně se jmenoval jen Škoda Pickup. A ne, nejde to splést s tim na základě Favorita, ten byl Škoda Pick-up. Vim, že model to neovlivní, ale když už dělají na licenci, tak ten název mohli mít dobře
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

TomHon

Příspěvek od TomHon »

Já mám na stojánku jako asi každý Pickup,jestli ti vadí před tím Felicia -tak si to nečím přelep.Modely v nabídce jsou nadepsány špatně,ale to je asi jedno.Jak jsem se díval na webových stránkách tak to stejně skoro každý má ve vitrínce bez podstavce.

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

Spíš sem tim chtěl vyjádřit to, že z něj mám fakt roadost, protože když je nápis na krabičce největší problém, tak je to dobrý model. Stejně tak Citigo 3d mám v super kvalitě a Rapid ujde. Na Abrex se poslední dobou hodně nadávalo, a Citogo 5d a Roomster facelift sou spíš na urovni hraček, ale ted se zase vrací nějaký standart
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

FKS

Příspěvek od FKS »

Na aukru už jsou modely Octavie III:
(nefunkční link odstraněn adminem)

Speed

Příspěvek od Speed »

Nádherná hračka! Ale nie model.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“