Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Nevíte,jak se dá zrušit objednávka na kultovky? Psal jsem jim mail, ale neodpověděli mi.
Nevím, ale taky jsem jim napsal dnes na mail objednavky@tappa.cz že to ruším. Jestli mi něco pošlou, tak to odmítnu převzít. Uvedl jsem jim tam svůj variabilní symbol ze složenky, aby mě identifikovali.
Tak už mi odepsali, že mi zásilky ruší.
Díky za info,napsal jsem jim tak, jako ty, snad mi už odpoví.
-
Masini de Legenda (Kultovky Rumunska) oznámila jako další číslo Dacia 500 Lastum. Foto modelu neni, ale vůz vypadá takto
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Pro všechny kdo má v dosahu Levné knihy - mají v prodejně tuším cca 15 typů modelů z ruské serie Avtomobil na službě za neskutečnou cenu 69,-Kč!!! Namátkou mohu jmenovat Pobeda a Volha 21T Taxi, Vaz 2101 Milicija, Gaz 21R Milicija, Rafka Milicija a Hasiči, Volha 24-02 Sanita a Aeroflot, Zil 118KL, GAZ 69 Hasiči, atd... Jukněte na jejich stránky www.levneknihy.cz...
-
Já ti děkuji za informaci v Ol až zítra odpoledne je budou mít naskladněny, byl jsem se ptát. milda
Ostrava naskladněná , modely ale dle prodavaček rychle mizí. Na Aukru od včera první překupníci .
Mildatruck: Díky za aktuální info, také se tam pojedu z PV podívat, ale až příští týden, dřív se tam nedostanu, tak snad ještě něco bude..
Byl jsem se podívat v Brně ve dvou prodejnách a v obou autíčka měli.Ale ty Volhy a Moskviče ne.Snad je mají v jiných krajských prodejnách.