předělávky modelů 1:43

Odpovědět
twor70

Re: předělávky modelů 1:43

Příspěvek od twor70 »

Pro Mildatruck: Psal jsem ti SZ. Ten hovnocuc bude předělávka z V3S nebo celé samodoma,

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

Veru, ten doprovod je krásny. Tiež by som ho chcel, micheliňácky Saviem naň mám, ale dobových fotiek som moc nenašiel :( - len 2 zboku a jednu čiastočne zozadu.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

mildatruck

Příspěvek od mildatruck »

mildatruck

Příspěvek od mildatruck »

K dotazu ohledně tatry, celé nové, protože cisterna z ventry by byla malá, fotečky už tu jsou, jen nádrž bude samosebou šikmo, nyní jen tak položena, dnes snad upatlám plechové blatníky. Milda

Roman511

Příspěvek od Roman511 »

Dik hurvajs.To potesi jinak jeto vlastni vyroba samolepici pruhledny papir a tisk v copy centru za 36 kc

elixir

Příspěvek od elixir »

Chcel by som sa opytat, robite niekto pri uprave modelu aj tmave skla? Ak ano tak ako? Ja pouzivam normalne autofolie na skla. Vyzera to dobre, ale neviem si poradit z jednym problemom. Po case sa to zacne zo skiel odlepovat. Neviete mi poradit nejaky iny sposob na tmave skla. Dik :)

WayneKing

Příspěvek od WayneKing »

Používal jsem stejnou metodu,a le teď jsem přešel na stříkání skel barvou od firmy Tamiya - jmenuje se Smoke (kouřová) a je pod číslem X-19. Je jak v akrylu, tak normální barva. Dělají jí i ve spreji, ale pozor mají dvě provedení - jedno je na plasty a druhé na karoserie radiem řízeným automodelů (teď si nevzpomenu na název materiálu z čeho jsou), tak se musíš zeptat. Popřípadě lze použít i metodu obtisku - uděláš si okno černou barvou na obtiskový papír,ale to není ono...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Když jsme to dělali na angličákách tak se vyndal celý rámeček skla (všechna okna).
folie se dala celá dokola a pomocí horkovzdušné pistole se to vytvarovalo a pokud byl povrch dobře odmaštěn tak to drženo a tím že bylo celé auto jeden kus tak také.
Sbírka modelů Citroën

Tauič

Příspěvek od Tauič »

jj ten sprej od tamiya je prý dobrý. Ještě jsem ho nepoužil, ale chystám se na to. Mám právě od Tamiya rc Lanciu deltu HF 1:10 a chtěl bych zatmavit skla, protože jde do vnitřku vidět na "střeva"
Pro WayneKing - Ten materiál se jmenuje Lexan (přirovnal bych to k takovému plastu na PETky)

WayneKing

Příspěvek od WayneKing »

Dík za připomenutí, nemohl jsem si vzpomenout a nechtělo se mi to hledat na netu....

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“