Abrex - nové modely

Odpovědět
Martin_Happy

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od Martin_Happy »

A reedice PV3S je taky

Asi vyckavali. Kdyby byl konec světa, tak by se nemuseli snazit
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

Speed

Příspěvek od Speed »

Nechcem iba kritizovať,ale uviesť na trh tieto modely 3 dni pred vianocami je absolutne nelogické...

RadimV

Příspěvek od RadimV »

Do háje, kdy se Abrex nauči dělat krabičky tak, aby do sebe dobře zapadaly. dnes se mi zřítila část sbírky :x

Favorit

Příspěvek od Favorit »

no veru. najhoršie, že ani tie nové do seba nezapadajú.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

jj já už to raději na sebe dávat ani nezkouším. A i ty víka na podložku by mohli dělat tuhší :cry:

WayneKing

Příspěvek od WayneKing »

Tak a pickup Policie je doma. Mé hodnocení - trošku rozčarování - no vybíral jsem s 10 kusů a musím říci, že jsem nenašel kus, na kterém by něco nebylo, tu špinavá kapota či celé auto, tu odřeniny, tu rozmazané písmo, tu křivě zelený pás.. :( . No nakonec jsem vybral. Moc mi nesedí umístění malého majáku, měl by podle mne být více vzadu, ale třeba byla i tahle verze.. Co je pozitivní, že vozidlo je v jedné barvě, ne jako obyčejný bílý pickup. Písmo nápisu Policie je nějaké divné, jakoby roztažené na výšku a hlavně nesedí tvar písmene "C", které by mělo být uzavřené (obvyklá chyba výrobců modelů). Celkové hodnocení : za tři z pěti s malým plus. Za ty peníze proč ne, přeci jen to není limitka či ručně dělaný model... ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

kde jsi vybíral - přímo v Abrexu na Václaváku?

WayneKing

Příspěvek od WayneKing »

Tak, na Václaváku v Abrexu... ;)

Student

Příspěvek od Student »

WayneKing:
Tak já, protože jsem přes rok byl fakt hodný a nezlobil jsem, tak jsem si ho koupil taky :-) Je docela fajn...jen mi taky trošku mrzí, že na detaily Abrex moc nehledí...ale...ve sbírce se bude stejně vyjímat...
Nicméně - něco podobného se mi stalo i ve FoxToys, kde jsem koupil Octavia facelift PČR a maják byl nalepenej uplně mimo...a u nich mě to mrzelo ještě víc...

Všem Vám přeji krásné Vánoce, bohatý štědrý den, klidné svátky a kdybychom se tu neviděli, do dalšího roku jen zdraví, štěstí, úspěchy jak osobní tak profesní, spoustu pohody a to jak Vám všem, tak i Vašim blízkým. Student

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Jestli máte stejně jako já zájem o čistě bílou Škodu Fabia S2000 1:43 od Abrexu, připište to prosím k mému příspěvku na fb Abrexu.Už tento model mají,poslední novinka E.Triner z Barum Rally 2012 je toho důkazem.Je to jen bílý a polepený model s nastříkanými věcmi,jako je křídlo,náfuky v kapotě a část předního nárazníku, maska a kaplička je polepená.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“