Abrex - nové modely

Odpovědět
FKS

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od FKS »

Je to záhada :) Teď napsali ještě toto:
ABREX s.r.o. Je to úplně jiný model, o kterém jsme ještě nijak zvlášť nemluvili. Sice ho máme už dávno hotov, ale teprve teď došlo na jeho výrobu.
To by mluvilo proti 3D Citigo, to přece nemohli mít "dávno" hotovo. Samozřejmě je otázka, co je u nich "dávno"... Možná tedy ještě třeba něco, co měli uvedené na prospektech, které dávali do modelů, s textem "coming soon". Toho taky bylo dost.

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Potom v téhle kategorii ze součastných modelů vychází ten Praktik.

Fredy

Příspěvek od Fredy »

Zdravím,
Tak jsem včera psal na FB Abrexu, a dozvěděl jsem se, že cca v polovině října by měla jít do prodeje felicia Pick-up a že brzo bude hotový kovový vzore 1201 pohřebák :)

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

V katalogu označeném 2008 vol. 1 jsou v připravovaných modelech 1:43 tyto položky:
Škoda 120 L DP (Dopravní podnik), Škoda 120 L PO (požární ochrana), Škoda 120 L Taxi, Škoda roomster praktik, dále na konci v coming soon Škoda 105/120 1977, Škoda 1201 STW 1955, Škoda 1201 sedan 1955, Škoda Superb 1939, Škoda 1102 Tudor 1948
(a pak Škoda 130RS, Škoda Felicia 1996 pick up)

FKS

Příspěvek od FKS »

Na FB píšou, že 130 LR bude v "Prestige edition":
ABREX s.r.o. Dobrý den. Je to pravda, ale vývoj ještě nějakou dobu potrvá. Modely 130LR 1:43 by se měly objevit během příštího roku jako ucelené limitované edice v rámci Prestige edition.
Tam by mohla být třeba i slibovaná 110 Rallye a 120 S, ceny budou předpokládám také prestige...

Pak mě zaujala odpověď na dotaz na 200RS:
ABREX s.r.o. Dobrý den. V rámci série die-cast o výrobě tohoto modelu neuvažujeme.
Ta odpověď naznačuje, že by snad bude i nekovová série, třeba resin? Špatný nápad by to od nich nebyl, výrobu mohou zadat třeba stejně jako Foxtoys Sparku...

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Že by takovou dobu nic a potom se sesypalo všechno najednou to se mi nechce věřit.

Taky mě napadá že ten model by ani nemusela být Škodovka. Třeba se rozhoupaly pro nějakou Tatru nebo Aero.

TomHon

Příspěvek od TomHon »

To asi těžko!! Na FB píšou, že to bude model ze součastnosti, což Aero vylučuje a Tatru jak slibovali na počátku roku, by si podle mne nechali až třeba na Vánoce. Nevím,co je myšleno, že model mají již dávno a teď jej vyrábějí, ale třeba o Fabii RS taky před prodejem nebylo slyšet. Já bych byl spokojen třeba s Fabii Scout nebo Superb Combi Outdoor,abych se do úprav základních modelů nemusel pouštět osobně.

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

novinka...
(nefunkční link odstraněn adminem)

DavidS

Příspěvek od DavidS »

No a je to tady, Abrex zase blije spoustu designových úprav v podobě autoškol. Hlavně cena je zase vyšperkovaná. Rozhodně i v tom počtu nestojí za jednu cedulku a dva polepy. Kdyby radši vypustili už něco pořádnýho.
Mě osobně přijde, že Fabia Scout apod. jsou zase jenom designový úpravy a nemají vůči jinejm uvažovanej mnodelům takovou sběratelskou hodnotu. To budu radši, když bude Tudor, 1201, 105, ...

Student

Příspěvek od Student »

To je zoufalství...fakt zoufalství...oni neví,co s těma skladovkama dělat...
Ku**a, tak ať udělají třeba fáva VB nebo Policie, škodovky "SPOJE", když už...ale tahle jedna cedulka na tom, to je fakt neskutečný...

Docela bych přivítal i Formany, nebo Favo Pick-up...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“