Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Misva

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Misva »

Ze začátku to fungovalo tak, že pokud jsi měl Tatru za 99,- Kč, a zaplatil jsi ji, tak tím to skončilo. Potom dávali Tatru za 129,- Kč, a automaticky po zaplacení posílají další model. Teď jsem to také řešil, napsal jsem e-mail, že další objednávku ruším, a Ifu zaslal zpět. Tak uvidíme.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Také mám z Atlasem ten samý problém.Jak se už tady psalo,dokud byly modely za 99 Kč,nebyly problémy.Mám nyní problém se dvěma posledníma objednávkama,protože Atlas vůbec nereaguje na 6 ! mailů o zrušení odběrů a neustále mi na obě adresy posílá další modely nákladních aut a já vždy posílám pošťáky s balíky pryč.Teď ve středu už mi ruply nervy a zavolal jsem do Atlasu a seřval jsem tam tu ženskou protože přišly balíky.Tvrdila mi,že o žádných mailech neví,ale že odběry ruší.Je zajímavé,že jsem posílal pořád ty samé maily na tu samou adresu a jen jsem měnil zákaznická čísla a adresy.První 2 objednávky byly zrušeny a ty druhé ne.Mám teď doma 2 Ify á 500 Kč a nehodlám je na své náklady posílat zpět ani je platit,když jsem je měl z Německa v přepočtu za 129 Kč.

Pavel Rajm

Příspěvek od Pavel Rajm »

Všechny zdravím. Mezi to nadávání a stížnosti sem když dovolíte vložím jednu předělávku modelu edice Editions Atlas Collections - Tatra 148 domíchávač betonu od Václava Řezáče.

(nefunkční link odstraněn adminem)

elstrem

Příspěvek od elstrem »

Mě se celkem páčí ;)

JanoZberatel

Příspěvek od JanoZberatel »

No, dal som si prerobiť Tatru 148 na fekál. Aj by som Vám tu dal fotku, len si ut musím zvyknúť na systém. Naučiť sa to.

vania

Příspěvek od vania »

[quote="Pavel Rajm"]Všechny zdravím. Mezi to nadávání a stížnosti sem když dovolíte vložím jednu předělávku modelu edice Editions Atlas Collections - Tatra 148 domíchávač betonu od Václava Řezáče.

Tak tohle je nádhera. Jak ta patina, tak celá dioráma. Moc hezké!!!!!!!!!!!

Fredy

Příspěvek od Fredy »

Zdar Pánové,
neměl by nškdo z Vás zájem o tu cisternovou Ifu? Dávám jí pryč za kupní cenu + poštovné. Po dohodě můžu poslat i na Slovensko :)

sidon

Příspěvek od sidon »

Zdravím všechny. Také jsem zhotovil předělávku Tatry 148 na hasičský vůz a protože mi zbyla korba, tak jsem za T 148 udělal vlek. Foto bohužel není, protože nevím ,jak je poslat.

samuel

Příspěvek od samuel »

Tady je krátký návod na vkládání
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php?f=4&t=147
Hodně lidí používá i úložiště http://www.rajce.idnes.cz

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“