Editions Atlas Collections 1:43
-
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Já mám IFU doma asi měsc nebo měsíc a půl, A Robur nic, do zákaznického prostoru mě nechce pustit a psát mejla jim nechci, že mi to zruší
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak mi dneska dorazil Kraz, ale Ifa stále ne.
Mohol by si postnut fotky toho Krazu? Som nan zvedavy. 

-
Mě Garant z drué série (té, co si ponechám). Takže než mi dojde KRAZ, tak mám měsíc
Tak mi včera přišel druhý model z Prezidentských vozů - Mercedes 300 - a jsem z něj hodně zklamaný. Atlas ho prezentuje jako výrobek Norevu ale má humpolácké detaily, lak nic moc a ve srovnání s Lincolnem byl velký - po přepočítání podle t.t.d. z brožurky mi vyšlo měřítko cca 1/38
P.S. Když jsem ho chtěl sundat z podstavce, tak koukám, tentokrát použili torx-šroubky (hvězdičky). Takže budu kupovat další šroubováček do modelářského nářadí.

P.S. Když jsem ho chtěl sundat z podstavce, tak koukám, tentokrát použili torx-šroubky (hvězdičky). Takže budu kupovat další šroubováček do modelářského nářadí.

-
hvězdičky mi nevadí, ale co ty trojuhelníky?
Čtu všechy příspěvky týkající se naklad. Atlas. A moje zkušenost? V březnu jsem si objednal Tatru 148. Marně na ni dosud čekám. Mezitím mi přišla IFA, předevčírem Robur -Garant a včera mail, že další zásilka je na cestě od 27.4 a přijde do měsíce. To jde patrně přes Aljašku a Antarktidu s přestávkou v Japonsku. Nevím co zásilka obsahuje, ale na Tatru pořád čekám
-
zdravím vás pánové když to čtu ty vaše příhody s editions atlas tak zase já si na ně nemužu stěžovat
-
a jinak první 2 zasilky užitkových vozidel mi došlo v časovým nermínu v pořádku ale není mi jasny co bude ve třetí zasilce za model snad zase něco z české automobilky 

Tak ni dnes přišel email z Atlasu. Omlouvají se za Českou poštu, protože ta mi Ifu nedodala. Prý ji pošta pravděpodobně ztratila
Tak jsem zvědav, kdy mi dorazí.