Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
twor70

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od twor70 »

Souhlasím s tím, že pokud nebudou dodržovat pořadí modelů u všech odběratelů stejný asi na to brzy dojedou. Zatím šlo pořadí vysledovat podle těch, kterým už model přišel. Ale takhle další model bude krok do neznáma. ZLATÝ KULTOVNÍ AUTA!!! a to je DeA dcera Atlasu.

tattoo01

Příspěvek od tattoo01 »

Zdravím. Dneska mi prišla IFA, ako tretieho už mi stihlo napísať KRAZa, takže Robur asi fakt došiel. Kolekciu som sa však rozhodol zrušiť. Kraz ešte asi príde, ale nepreberiem ho. Nemôžu po mne vymáhať prachy za toho Kraza, ak sa ho rozhodnem neprebrať?

twor70: DeA nie je dcérou Atlasu, Atlas je dcéerou DeA.

twor70

Příspěvek od twor70 »

tattoo01 jo vím, jen jsem to opačně napsal, prostě jedná stáj a jednou to jde a jednou.... zmatek nad zmatek

mazarek

Příspěvek od mazarek »

Cca po měsíci jsem napsal atlasu, že mám IFU zaplacenou, tak proč se mi na účtu ještě neobjevil další model. Odpověděli mi, že mi model ještě nebyl poslán. To jsem věděl, tak jsem nechápal tu odpověď.
Po dalších 13ti dnech jsem napsal jestli se tedy něco bude dít. Odpověď byla, že další model (Robur) v pořadí není na skladě. Ještě ten den tu někdo psal, že se mu jako další model objevil Kraz a mě se ten večer konečně objevil další model a byl to Robur. Tak nevím kolik těch skladů mají a kdo to tam řídí.

Co se týče prezidentských limuzín, tak už 14 dní tam mám hlašku "Detail zásillek pro tuto sbírku není k dispozici" a doufám, že se tam objeví mercedes, jak nabízeli v letáku. Objednával jsem kódem z letáku.
Podle toho co tu psal "fan126", tak to nejspíš objednával přímo na stránkách atlasu. Tzn. dárky a cena souhlasí. Jaký bude druhý model, tam uvedeno není.

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

Mi se v pátek na účtu Atlasu objevilo, že další bude Robur :D
Tak uvidíme.

rocs

Příspěvek od rocs »

Na účte sa mi dnes objavilo prezidentské auto č. 2, je to Mercedes 300 + zakladač, DVD a hodinky. Dátum faktúry je 4.5.2012, tak som zvedavý, že kedy ho dostanem.

v zákazníckm priestore je zaujímavý text:
*Editions ATLAS sa rozhodli pre poistenie balíka spoločnosťou Adrexo. Odteraz môžete sledovať cestu vášho balíka priamo z vášho zákazníckeho priestoru na internetovej stránke..
Napriek tomu ešte môžete dostávať balíky poštou, ak bývate na Korzike alebo v iných výnimočných prípadoch.

Dostal už z Atlasu niekto balík ináč ako poštou? Myslím tým doručenie firmou Adrexo. Lebo ak nie, asi všetci žijeme na Korzike alebo nastal iný výnimočný prípad :D :D

jau

Příspěvek od jau »

Adrexo dorucuje baliky len vo Francuzsku. Medzinarodne zasielky Adrexo posiela zvycajne cez narodne posty alebo TNT, podla toho co je lacnejsie.

carabo

Příspěvek od carabo »

Prerábka Ify W50 na trojstranný sklápač. (Nenavidím sekundové lepidla :twisted: )
(nefunkční link odstraněn adminem)

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

Napakovať na korbu imitáciou uhlia, prestriekať to celé na poriadne zašpinené a neudržované auto a bude to špica.

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

[quote="carabo"]Prerábka Ify W50 na trojstranný sklápač. (Nenavidím sekundové lepidla :twisted: )
Zaujímavý projekt modela, máš na to nejaké výkresy. V prípade že nenávidíš sekundové lepidlo, odporúčam na lepenie plastu,lepidlo do Tamiye Extra Thin cement.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“