Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Je to otázka, už jsem tady psal, že v Maďarsku mají zatím zveřejněno 70 čísel aut a ve FAQ píšou, že bude 70 čísel. Jelikož je to vlastně série s SPZ z ČSSR, tak jestli skončí Maďarsko, tak u nás to bude stejný.
Asi taky záleží, jak jim jdou prodeje, u nás to asi nebude taková sláva, v ČR je z archivních čísel kromě Wartburgu 311 Cabrio pořád k dispozici vše, v Polsku je většina starších modelů vyprodána. Takže série asi bude pokračovat dokud budou prodávat.
Asi taky záleží, jak jim jdou prodeje, u nás to asi nebude taková sláva, v ČR je z archivních čísel kromě Wartburgu 311 Cabrio pořád k dispozici vše, v Polsku je většina starších modelů vyprodána. Takže série asi bude pokračovat dokud budou prodávat.
Kde se dají objednat ty starší čísla?
Mě se celkem líbí ten ŻUK A-11B a ŁADA 2104. 

Prosím Vás nevíte někdo,kolik je poštovné při dodatečném objednávání modelů z kultovek?Já jsem to nikde na jejich stránkách nenašel.
-
Poštovné a balné při dodatečné objednávce jsem platil 88,-
Pokud si dodatečná čísla objenám jako předplatitel, tak mi to pošlou s normální zásilkou a žádné poštovné se naplatí, navíc to je za cenu 179 Kč. Ale platí to jen pro 1 ks navíc. Ale dá se s nima domluvit, že to pošlou třeba s dvěma zásilkama (pokud chci třeba dva dodatečné modely).
Nevíte někdo náhodou,jestli v naší kolekci nevyjde i Trabant 1.1 1991,kterej už IST udělali jako plnou verzi,na ebay sem našel právě tohle to (nefunkční link odstraněn adminem) tak by to mohli v rámci rozšíření kolekce dát i do K.A. ČSSR
ale v Polsku myslím nevyšel,tak asi ani tady nebude.

-
mě spíš štve, že se crcají i v polsku s dost blbejma autama, přitom mají 9 typů žigulíků a všechny možné moskviče, at už kulaté dvouoka, čtyřoka nebo hranatá světla ve 3 karosářských verzích, dále chybí W352 sedan starej typ, a W353 kombi novej typ, Wartburg 1.3 New Line, spousta verzí Dacie a typu ARO 240. ARO 10 chybí uplně a kašlou na to
a že chybí spousta škodovek (Spartak, 1200, 1202, užovka), Velorex, Tatra 87, Tatra 600 o tom ani nemluvim
a že chybí spousta škodovek (Spartak, 1200, 1202, užovka), Velorex, Tatra 87, Tatra 600 o tom ani nemluvim
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Škodovky nebudou, to už se tady řešilo mockrát - nikdo kromě Abrexu nedostane licenci na prodej v ČR. Tatry už taky žádný nečekám, je to škoda, když s licencí evidentně nebyl problém. Asi to berou, že se jim to nevyplatí dělat jen pro nás. Navíc jsem tady někde četl, že v Polsku o Tatry nebyl moc zájem, a Polsko je pro DeA asi hlavní.
Jestli u nás skončí u čísla 70, tak je jasný, že nestihnou všechny ladovky, moskviče, dacie a wartburgy (i ty ARA), a to mi na této kolekci vadí nejvíc, že tam nacpali nesmyslný auta a ty opravdu kultovní, co tady jezdily, tam nedali
Jestli u nás skončí u čísla 70, tak je jasný, že nestihnou všechny ladovky, moskviče, dacie a wartburgy (i ty ARA), a to mi na této kolekci vadí nejvíc, že tam nacpali nesmyslný auta a ty opravdu kultovní, co tady jezdily, tam nedali