Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
Jose85

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od Jose85 »

FKS píše:V Německu Atlas vydává i kolekci "DDR - Motorrad Kollektion" v měřítku 1:24 (škoda, že ne 1:18), první je AWO/Simson 425 S ...
Třeba bude, akorát s jiným názvem a pořadím modelů? V GB vycházel od Atlasu Triumph T120 (IXO Museum), ale nevím, jestli ta série měla nějaké pokračování. :?: V ČR by mohla být úvodní model nějaká Jawa. :) A pak by mohli přidat nějakou Pannonii,Junaka,Urala,Dněpra .. a východní blok bude komplet :lol:

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Řekl bych že na Jawu (licence Abrex) klidně zapomeň v těchto edicích...
Sbírka modelů Citroën

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Nemyslím si,že v Čechách vyjde edice motocykly DDR a automobily DDR.

Jose85

Příspěvek od Jose85 »

BaRT píše:Řekl bych že na Jawu (licence Abrex) klidně zapomeň v těchto edicích...
Abrex má výhradní licenci na Jawu? :?:
keramhora píše:Nemyslím si,že v Čechách vyjde edice motocykly DDR a automobily DDR.
Tak v ČR by to asi mělo jiný název... :lol:

keramhora

Příspěvek od keramhora »

To je jasný,že by to mělo jiný název,ale co by tam bylo? Jen to,co už vyšlo nebo vyjde v "kultovkách" ,ale místo za 200 Kč by to tam bylo za 500 Kč...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Licence Jawa...
Slovo výhradní nevím, ale když ted je vydaný 4 modely a další 4 jsou připravené tak pochybuji že to nemají potvrzené aby jim to jiný výrobce vyrobil dřív než abrex.
Jinak první edice byla k 80. výročí jawa a už v době uvedení se psalo že podle prodeje budou další, to že to je od roku 2009 je věc jiná..
Představení modelů na oficiálních stránkách Jawa
(nefunkční link odstraněn adminem)
Sbírka modelů Citroën

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

Motorka MZ ETZ F 250 zo série DDR Motorrad-Klassiker. Na krabičke je adresa http://www.sternquell.de, je to výrobca piva. Na krabičke je zoznam modelov motoriek: Simson Spatz, IWL Troll 1, MZ ES 250 Stoye II, Simson GS Geländesport.
(nefunkční link odstraněn adminem)

Tauič

Příspěvek od Tauič »

dnes mi konečně dorazila Tatrovka :) čekání se vyplatilo, je sklopná. Cena 129,- v balení žádný leták nebyl. Jen model, složenka, magnet, literatura k vozu. Byl jsem překvapen kvalitou. Před měsícem jsem si koupil V3S vojenskou skříň - "stěrače" to vlastně ani stěrače nejsou, jen volámaný pahejlky, přední tykadla uvolněný, držáky zadních rezerv zdeformovaný. To vše za 1090kč a nyní mi přijde nádherná Tatra bez sebemenší závady - stěrače i zrcátka v pořádku, tykadla pevný, lak bez závad a za 129kč. Abrex mě teda dost zklamal, ale díky za to, že ho tu máme ;)

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Já čekám ještě jednu Tatru,tajně doufám,že bude sklopná,ale nějak nejde a nejde... :(

ladin

Příspěvek od ladin »

Tak dnes konečně Tatra přišla a sklopná. Super.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“