Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak fotky pěkný ale horší to už je asi s cenou? Jinak mám takový pocit že tahle korba se dávala až těsně před koncem výroby nebo v posledních letech je to ta samá co má typ 151.261.A ty auta co ji měly mají už z výroby zaslepené okno za dveřmi. Je tam jen naznačen prolis. Ty starší datem výroby měly korbu s výztuhami bočnic ,,L" profilem přivařeným na koso. Byla to ta samá co měly podvozky RTO. Myslím tím její provedení ale délkou odpovídala podvozku s krátkou kabinou jako je na obrázku.
Jen aby nevznikla mýlka, já matesa (bohužel) nemám, fotky jsou z toho odkazu v dolní části mého předchozího příspěvku. Ale na aukru už jsou dva:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Nový objednací kupon na Tatru 148 v měřítku 1:43 za 99,-Kč
A kde???
TV STAR hned jsem si ji obědnal a dokonce v tom letáku nebyla ani zmínka o dalších modelech. Že by se s toho RTO poučili? Že by v novem roce k lepšímu?
Můžeš sem dát kód z toho letáku? Dik.
To asi nebude v měřítku 1:43,ne?TomHon píše:Nový objednací kupon na Tatru 148 v měřítku 1:43 za 99,-Kč
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
dejte sem prosím ten leták at si to okopíruji a objednám
je na modrou nebo oranžovou :?:jsem zvědav jestli to odešlou i na staré objednávky jak nám posílali šroubovákyTomHon píše:Nový objednací kupon na Tatru 148 v měřítku 1:43 za 99,-Kč
Takže : jedná se o Tatru 148-modrá,3stranný sklápěč, v měřítku 1:43, osobní kod: 241622 24022, bylo to v AutoTipu z dneška