Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Ak tomu správne rozumiem ,táto "ertéóčka" by mala byť súčasťou série autobusov.Ale v ktorom štáte vyjde celá séria to neviem.
Vyzerá to presne tak ako Bugatti 57SC zo série Silver-Cars Collection. Prvý model za 3,90€ Druhý za 11,45€ s poštovným a ďalšie s poštovným 19,95€, pričom modely zo série silver-cars sa dnes predávajú okolo 10€ (napr. Modelissimo)
Tak jsem taky našel leták na 706 RTO v 1:72 za 99 Kč, bylo to v nějakým časopisu (nevím přesně v jakým, bylo to vypadlý v regále s novinama v supermarketu). Takže letáky pořád vesele tisknou... Už tam nepíšou podmínku, že musí být 5.000 objednávek. Ani se mi to nechce posílat, protože vím, že nic nepřijde. Nebo je tady někdo, kdo to objednal a už mu to přišlo?
já zatím jen objednal a čekám,dodací lhůtu měli napsanou myslím 3 až 4 týdny.no uvidíme... 

Na buduci tyzden to uz budu 4 tyzdne co som si to objednal. Tak uvidim, ci nieco pride.
Dneska je leták na RTO ve Světě Motorů.FKS píše:Tak jsem taky našel leták na 706 RTO v 1:72 za 99 Kč, bylo to v nějakým časopisu (nevím přesně v jakým, bylo ...
706 RTO je doma. Dmes mi ho priniesla poštárka. Je to tak ako som predpokladal, ak si obednám kolekciu ďalej - 2. číslo za 8,50€+2,95€ poštovné a od 3. čísla 17€+2,95€ , tak toto prvé číslo netreba platiť.
Aj mne práve teraz prišla. Sľúbený termín dodania dodržali.
Mně rovněž dneska dorazil, ani jsem tzo nečekal
A je to ten samý model, co byl v polských kultovkách?