nOstalgia
Re: nOstalgia
Celému atlasu nerozumiem. Keď som im písal, že mám záujem niečo si objednať, odpísali mi, že potrebujem leták z časopisu. Na môj ďalší mail, že časopis už neviem zohnať, lebo stánky ho už nemajú a nech mi pošlú objednací kupón (poštou alebo mailom) už neodpovedali. Tak chcú vôbec predávať u nás??? A čo sa týka toho "nezáujmu" kupujúcich CZ a SK o tom sa už tu veľa popísalo. Ja si skôr myslím, že náš trh je pre zostavenie kolekcie pre nich nezaujímavý. To skôr urobia kolekcie pre Rumunsko, Ukrajinu a iné, podstatne väčšie trhy.....Na nás sa môžu vy......
Atlas jsou prostě pitomci, jak to jinak napsat. Vytisknou letáky a dají je do časopisů (které nemají nic společného s modely), to je stojí peníze. Z toho by člověk usoudil, že něco chtějí prodat, ale když se jim lidi sami nabízí, tak je odmítnou. Psal jsem jim, ať to dávají alespoň do Světa motorů atd. a hlavně ať to jde objednat přes internet, ale nezajímá je to. Poslal jsem jim i odkaz na Aukro, za kolik se T148 draží a taky nezájem. O model podle nich není zájem a tečka. Ale nacpou ho do Německa a do Francie, tam se o T148 asi perou...
Pitomci a ignoranti!Není Atlas z Kocourkova???
Novinky na Foxtoysu,jen škoda,že už ty auta v provedení VB mám,jen to nejsou limitky od FX.Ale objednal jsem je:) (nefunkční link odstraněn adminem)
Modely od Foxtoys vypadají moc pěkně, jdu do toho! 

Před měsícem jsem si s nimi psal a mají být ještě 2 modely VB,jak jsem tu už psal.Jsem na ně moc zvědavej 

Co mohou udělat od VB, T603-1 a něco dalšího z IXO Kultovek, třeba Ladu Nivu nebo Ladu 1600? Barkas VB by mělo dělat oficiálně IST. Nebo se obrátí na Abrex? Tam je ještě prostor - Š1203, Š Favorit, Š Felicia (ta by už teda nebyla VB), ale Abrex si to asi nechá pro sebe.
Divný je, že ještě není IST verze T613 (béžová metalíza), FOX verze VB asi dostaly přednost. V téhle barvě T613 bude vypadat zajímavě. Husákovo ochranku T613 asi nekoupím, ale trochu váhám. Napadá mne jaký je důvod, že T613 je dražší než ladovka, asi předpoklad FOXe, že je to atraktivnější auto a lidi budou ochotni zaplatit o trochu víc...
Divný je, že ještě není IST verze T613 (béžová metalíza), FOX verze VB asi dostaly přednost. V téhle barvě T613 bude vypadat zajímavě. Husákovo ochranku T613 asi nekoupím, ale trochu váhám. Napadá mne jaký je důvod, že T613 je dražší než ladovka, asi předpoklad FOXe, že je to atraktivnější auto a lidi budou ochotni zaplatit o trochu víc...
Jsem zvědavej s čím Foxtoys přijdou a hlavně jsme rád, že se tady někdo vůbec limitovaným autům z dob ČSSR věnuje( krom malovýroby Macmodel).
Co se týká plnohodnotné IST Tatry 613, pravdou je, že už tu měla být v červnu a furt nic..
Objednal jsem si oba modely VB, cenový rozdíl si vysvětluju snad vyššími detaily Tatry- antény, nápis STOP, rampa s více majáky, nic racionálnějšího mě nanapadá...
Co se týká plnohodnotné IST Tatry 613, pravdou je, že už tu měla být v červnu a furt nic..
Objednal jsem si oba modely VB, cenový rozdíl si vysvětluju snad vyššími detaily Tatry- antény, nápis STOP, rampa s více majáky, nic racionálnějšího mě nanapadá...
IST Tatra tu bude počítám někdy kolem vánoc, nebo ještě později. Data, která jsou na ofic. strnkách jsou oproti reálu vždy tak o půl roku rozdílná.
Každopádně krom Tatry, Yuga, Zastavy, Volhy, Lad či Moskviče se především těším na ruské limuzíny (Zily,...), protože ty jsou v IST série naprosto perfektní (viz. Čajka nebo Zim, které již vyšly).
Tady obrázky jednoho z chystaných Zilů:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Každopádně krom Tatry, Yuga, Zastavy, Volhy, Lad či Moskviče se především těším na ruské limuzíny (Zily,...), protože ty jsou v IST série naprosto perfektní (viz. Čajka nebo Zim, které již vyšly).
Tady obrázky jednoho z chystaných Zilů:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Majkl , ale ten model je podla mna Cajka Gaz 14 a nie Zil , ale inac je fajn ze ma konecne inú farbu ako ciernu.