IXO Porsche

Odpovědět
marklukes

IXO Porsche

Příspěvek od marklukes »

Chtěl bych se zeptat, máte někdo 2 modely Porsche 917 z poslední dodávky IXO? Nemám možnost je vidět v reálu a podle fotek se mi nějak nezdají proporce (hlavně velikost kol). Ale fotky mohou zkreslovat a je možné že si jen něco sugeruji. Když už je nemůžu vidět, byl bych moc vděčný za názor někoho, kdo je má, nebo kdo je aspoň obhlížel, než je objednám přes eshop. Díky.

Luky

Re: IXO Porsche

Příspěvek od Luky »

Taky by mě to docela zajímalo. Mám obě, ale jednu od Brumm a né že bych byl puntičkář, ale neni to ono.
Porsche 1/43 a 1/18

kamikaze

Příspěvek od kamikaze »

brumm a ixo - 2 dost nekvalitne znacky (patrim medzi puntickarov) ale hlavne myslim starsie vydane modely Ixo a brumm - uz z fotiek pekne vidiek nedostatky roznych modelov. zial nemozem sa konkretne vyjadrit ku tomuto porsche to bol len taky moj subjektivny nazor ku ktoremu som dospel pri pozorovani a merani mojich modelov starsich Ixo versus novsich ixo a inych vyrobcov. Proporcne som porovnaval niekedy modely na nete a dospel som nazoru ze niekedy sa vydary (z tych lacnejsich znaciek) urobit proporcne lepsi model firme mattel hotwhels elite oproti inym na tej urovni a zas starsie veci od mattelu samozrejme zle (reventon). Takze som moc nepomohol ale skus najst aj od lepsej firmy fotky tohto modelu v tejto mierke ak ho vyraba a to by mohlo pri lepsich fotkach a porovnani s IXO verziou (ak mas jej fotky) pomoct (mne toto porovnanie tak pomaha pri vybere cez net)

asi myslis? toto?
(nefunkční link odstraněn adminem)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

kamikaze píše:brumm a ixo - 2 dost nekvalitne znacky ...
Já bych to IXO za kvalitu zpracování až tak neodsuzoval, to spíš za proporce a věrnost modelu (třeba úlet se zadním křídlem Matry LM1973, jen proto jsem jí nekoupil)
Jinak k těm fotkám na webu - i z mojí zatím krátké a malé zkušenosti vím, že fotky na netu jsou jedna věc a model v reálu věc druhá. Proto jsem psal tento příspěvek - kromě fotek jsem chtěl znát názor někoho, kdo oba modely viděl na vlastní oči. Protože z těch fotek se mi nějak nezdají, hlavně ty kola. Ale jak jsem psal, třeba je to jen nějaká moje sugesce.

Jo jasně, je to ten model z odkazu a ještě tenhle:
(nefunkční link odstraněn adminem)

trapper

Příspěvek od trapper »

nejlepší porsche 917 1/43je od Auto Artu,pak PMA , dlouho nic až ixo.veikost kol skutečně je zcelamimo realitu ve srovnání s AA

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Ono to koresponduje taky s tím, že na Modelissimu šly obě Porsche okamžitě do slevy (a stále jsou k mání), což je u takto atraktivní předlohy divné. Na druhou stranu je fakt, že u Foxe se modely ohřály jen pár dní (je ale fakt, že zrovna spadly do akce 2 IXO za cenu jednoho).

trapper

Příspěvek od trapper »

U Ixa je spíše přání otcem myšlenky.AA i PMA jsou jinde v celkovém provedení i detailech zádě,laku.Ixo je přešlap.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“