WRC,Rally 1/43
Re: WRC,Rally 1/43
OK Hurvajs. Potrénujem fotenie, vyskúšam vkladanie fotiek do fóra a niečo z toho určite bude. PS Keď 1,5 ročný malý zlatúšik (dcéra) zaspí or nebude doma.
Můj dnešní nový přírůstek od HPi,který mi stál 420Kč a jedna dodělávka audi Quattro.Musím říci,že 037ka patří k mým nejlepším modelům.Jsem z ní opravdu unešenen.Neporadil by jste mi prosím někdo,kde by se dala koupit Lancia Delta S4ka od HPI ,aby nestála 900Kč a více a nejlépe byla v barvách Totipu?
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ja mám S4ku od Hellera slepenou teamu esso. A chtěl by sehnat Martini za rozumnou cenu. To je moje srdeční záležitost.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Marku i když žádný model(zatím)od HPI nevlastním,tak říkám,že to jsou asi nejpromakanější rally 1/43.Mě ted zaujala od HPI tato novinka....Colin Mcrae
Já bych si za plnou cenu asi hpíčko nekoupil,i když je fakt perfektní,ale tomuhle se nedalo odolat.Ještě tam měli a možná ještě mají Opel Kadet od Trofeu za 650Kč,ale 037 je pro mě přitažlivější,hlavně po návštěvě Rally Legend 2010.:-)Ale subaru je taky moc pekný.Koukal jsem,že s ním teď vyjelo i Ixo myslim.
Blíží se výstava Toy Fair v Norimberku.Nepojedete tam někdo z Vás,kdo by měl jedno volné místo v autě?
Libore,pravdu máš,HPI má opravdu luxusní modely!!! A ani bych netvrdil,že je to nějaká darda...vzhledem k tomu,jak jsou udělaný,mají parádní krabičky,tak si ho vždycky rád koupím.
A kde nakupuješ Klauby?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
další přírustek do Škodamotorsportu.Favorit Vládi Bergera z Monte 1994.Taková perlička k té netradiční rampě.Jak jsem se dozvěděl tak Vláda si na MC stěžoval, že prej hovno
vidí, tak at mu ji udelají speciálně přesne takto
a jedna má uprava na noční erzety
vidí, tak at mu ji udelají speciálně přesne takto
a jedna má uprava na noční erzety
Ten favorit je od Jirky?