Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Tak Moskvich 408 už mám doma a doufám, že u nás vyjde i 412 která je zatím pouze v Ruské sérii. Strávil jsem v něm celé děctví a také to bylo první auto které jsem řídil.
To jo,já doufám,že udělaj i víc žigulíků...to sou přece kultovky jak blázen,tak proč by měli vyjít jen v Rusku že jo...
Měl bych dotaz ještě k vitrínce. Na stránkách Kultovek píšou, že má rozměr 39 x 25 cm. Chtěl bych se ještě zeptat majitelů, jak je hluboká. A jak je to se zavíráním - dá se říct, že je prachotěsná?
Prachotěsná není (přední okno je vysouvací) a na hloubku to je plus minus model na šířku.
v Polsku už vyšlo takovejch speciálů!Hasičskej Žuk,policejní Nysa a Polonez ted Jelcz.Já sem teda zvědavej,kdy vyjde něco u nás.Vsadím se, že to odbydou Abrexovskou stodvácou VB, kterou stejně všecí už máme 

Já 120cu VB mám,ale prozíravě 1:72,takže k RTO se bude hodit 

1/72 od Abrexu mám 120ky skoro všechny:) sou pěkný:)
Ten Jelcz/RTO se mi na fotce moc nelíbí, řekl bych, že má nějaký divný proporce...
Nějaký speciální vydání jako v Polsku by neškodilo, ale asi se nedočkáme. Škodovka logicky nebude, max. ta 120 VB od Abrexu za běžnou cenu jako v obchodech:-( Pokud by chtěli, mohli už udělat nějakou verzi T613 nebo T603 nebo nějakou Ladu nebo Volhu, ale asi se jim nevyplatí dělat speciální sérii pro malej českej trh, v Polsku mají daleko větší poptávku.
Nějaký speciální vydání jako v Polsku by neškodilo, ale asi se nedočkáme. Škodovka logicky nebude, max. ta 120 VB od Abrexu za běžnou cenu jako v obchodech:-( Pokud by chtěli, mohli už udělat nějakou verzi T613 nebo T603 nebo nějakou Ladu nebo Volhu, ale asi se jim nevyplatí dělat speciální sérii pro malej českej trh, v Polsku mají daleko větší poptávku.
Přesně tak, jsme malá země a máme malý trh oproti Polsku a jiným okolním státum. A nikoho nezajíma, že my tady vyrábime auta přes sto let a okolní státy ještě nedělaly ani trakaře.