WRC,Rally 1/43

Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: WRC,Rally 1/43

Příspěvek od hurvajs »

Dane díky,a jestli budeš brát tu Octávku od Scala43,určitě bych ji nekupoval hotovou ,ale jako stavebnici,ušetříš tak spoustu peněz,ale to asi víš ;)

Klauby

Příspěvek od Klauby »

Na moji sbírku modelů můžete mrknout na adrese:

http://www.klauby.stranky1.cz/

Sbírám hlavně modely ze Safari rally a Škodovky.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Klauby my s Danem skalní rallysběratelé stránky známe,ostatním doporučuji.Parádní modely škodovek i Safari Obrázek

rally43

Příspěvek od rally43 »

JJ Libore, plně se pod to podepisuji - kdo se chce pokochat krásnými modely rally, tak at určitě Klaubyho stránky navštíví 8-) Já sám tam často chodím pro inspiraci :oops:

martin

Příspěvek od martin »

Ahojte páni. Mám Audi Q. Rallye Akropolis 1985, S.Blomquist PMA LE 1 z 2544.Majú tam byť aj reklamy HB, tak ako na modely pre Audi Q 25r. Ja myslím, že áno, vychádzajúc z foto modelu pre Audi.

Klauby

Příspěvek od Klauby »

Libore a Dane díky! Ale ten odkaz jsem dával pro ostatní,jelikož jsem na toto fórum zavítal až na Liborovo doporučení. Ale jinak Liborova sbírka Škodovek je daleko rozsáhlejší nežli ta moje... ;)

shimmansky

Příspěvek od shimmansky »

martin píše:Ahojte páni. Mám Audi Q. Rallye Akropolis 1985, S.Blomquist PMA LE 1 z 2544.Majú tam byť aj reklamy HB, tak ako na modely pre Audi Q 25r. Ja myslím, že áno, vychádzajúc z foto modelu pre Audi.
Reklamy tabakových firiem na modeloch budú chýbať. Zakazuje to zákon o reklame tabakových výrobkoch, aj na skutočných súťažných automobiloch v niektorých krajinách sa reklamy nepoužívajú. Na výrobkoch ktoré sú určené pre deti a sem patria aj modely automobilov aj plastikové stavebnice, reklamy chýbajú. Jediná možnosť je kúpiť si aršík s dekálmy na jednotlivé reklamy a doplniť ich na model.

Klauby

Příspěvek od Klauby »

No,není to tak úplně pravda... Firmy vyrábějí určitou část modelů s tabákovou reklamou jak pro svoje dobré partnery,tak na speciální zakázku. Příkladem může např. Minichamps od kterého se dají sehnat modely s reklamou HB,Schuco naprosto standartně vyrábí modely s reklamou Rothmans a HB a Trofeu má pár modelů s reklamou Marlboro. Ty modely se sice hůř shání,ale jsou... Samozřejmě aršík s decály je dobré řešení. ;)

martin

Příspěvek od martin »

Včerajší prírastok (bez foto) - Lancia Delta S 4, posádka Toivonen/Cresto, RMC 1986, HPI. Podľa mňa krása.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Martin jj modely od HPI patří mezi nejlepší modely a k tomu nádherný special Delta S4 nemá chybu.Ale chtělo by to foto,popř. i celé tvé sbírky ;) ,rád se pokochám

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“