Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Tak jsem dnes koukal na toho Favorita, je to Abrex v origo krabičce, jednou jsem viděl světle žlutého a jednou takovou tu khaki zelenou.
Já to chtěl v týhle
(nefunkční link odstraněn adminem)
a na polákách ten Zil 111 je chyba?nebo co?
a na polákách ten Zil 111 je chyba?nebo co?
kultovky se ve většině případů na zadní světla vykouří,abrex to u fačka přepálí až to vypadá jako hračka,ale když se chce...
kultovky se ve většině případů na zadní světla vykouří,abrex to u fačka přepálí až to vypadá jako hračka,ale když se chce...
toho Favirita mohli udělat aspoň v barvách VB když už je to speciál.jsem zvědavej,jestli něco takového vůbec bude.Ale snad ano,když v Polsku vyšel policejní Polonez.Taky jsem myslel,že před Vánocemi bude nějáká specialitka.škoda.
Na kalendáři je tisícovka a Melkus tak snad to příjde. Jiak na vánoce jsem taky doufal, že příjde další verze 613, a nebo 2-603 (šilhavka) jak už tady někdo psal.
Tak mě potěšil alespoň Moskvich. Tenhle bohatír u nás chyběl.
Tak mě potěšil alespoň Moskvich. Tenhle bohatír u nás chyběl.
ani nenapíšeš že je ten kalendář po trafikách už dnes k sehnání.Je docela dobrej.1000covka bude v dárcích pro předplatitele!(abrex se zbaví ležáků)
ani nenapíšeš že je ten kalendář po trafikách už dnes k sehnání.Je docela dobrej.1000covka bude v dárcích pro předplatitele!(abrex se zbaví ležáků)
To jsou pivní reklamní modely, asi Německe. Na Aukru se prodávají už dlouho. Kromě 603 je 111tka s vlekem a trambus. Moskvich, Volha, Melkus, Emw a mnoho dalších.
Zdravim,na stránkách kultovek jsou nove auta: (21)fiat 125p V novinových stáncích 29.11.2010,(22)TRABANT P50 KOMBI V novinových stáncích 13.12.2010,(23 WARTBURG 3111 CAMPING V novinových stáncích 27.12.2010,(24) MOSKVIČ 408V novinových stáncích 10.01.2011,(25)ŽUK A-07 V novinových stáncích 24.01.2011.
Asi nečteš starší příspěvky. Už to tu majko01 psal.oggiho píše:Zdravim,na stránkách kultovek jsou nove auta...