RIO
Re: RIO
Začal jsem to už v tématu IXO Museum
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 1&start=47
Modely RIO mě docela zaujaly (zatím dle obrázků). Jistě, nemají detailní věrnost předloze, ale mají určité kouzlo, napadá mě možná hloupý příměr s Matchbox Yesteryear.
Jen ta cena, dost vysoká. Navíc české shopy namají zrovna širokou nabídku (což se dá asi pochopit, právě vzhledem k ceně by se asi neprodávaly moc dobře). Kompletní nabídku mají italské shopy Carmodel a Alpimodel, ale tam je zas poštovné (nenašel jsem kolik, víte někdo?).
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 1&start=47
Modely RIO mě docela zaujaly (zatím dle obrázků). Jistě, nemají detailní věrnost předloze, ale mají určité kouzlo, napadá mě možná hloupý příměr s Matchbox Yesteryear.
Jen ta cena, dost vysoká. Navíc české shopy namají zrovna širokou nabídku (což se dá asi pochopit, právě vzhledem k ceně by se asi neprodávaly moc dobře). Kompletní nabídku mají italské shopy Carmodel a Alpimodel, ale tam je zas poštovné (nenašel jsem kolik, víte někdo?).
Příměr sedí, taky mě to napadlo, tam někam se měly Ypsilonky ubírat a sbíral jsem je do dneška Poštovné nevím, skoro bych doporučil pro ně vyrazit do Itálie, levnější to nebude, ale určitě zajímavější. Zrovna v tom San Marinu byly dvě speciálky s úplně úžasnou nabídkou a za krásné ceny Jasně, dneska je trend internetových obchodů, taky jsem tomu neodolal, ale k modelům, které jsem si někde osobně koupil mám hezčí vztah a někdy zajímavé zážitky a vzpomínky, většinou si nákup pamatuju a už spoustu let
Znáš polohu těch obchodů v San Marinu? Já měl před časem ideu udělat mapu kamenných obchodů v Evropě:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Bohužel sám moc nejezdím a tady na fóru se to nějak nechytlo. Ale stále si myslím, že by to byla dobrá věc - jedu na dovolenou či služebku tam a tam, tak se podívám na mapu, jestli tam není nějaký krámek s autama.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Bohužel sám moc nejezdím a tady na fóru se to nějak nechytlo. Ale stále si myslím, že by to byla dobrá věc - jedu na dovolenou či služebku tam a tam, tak se podívám na mapu, jestli tam není nějaký krámek s autama.
Dojede do historického centra a pak klikatou silnicí ke třem pevnostem nad městem, kde sídlí i místní president, v době mé návštěvy měl krásnou nadstandartní Lancii Themu Jeden obchod je hned u parkoviště, další kousek po schodech. Na nákupu modýlků jsem tam byl někdy před 15 lety, ale věřím, že jsou tam pořád, celý stát je založený na turistickém ruchu