Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Zbyla mi Tatra 603, tak jsem ji předělal na VB. Omluvte nekval. foto: webkou a za šera
(nefunkční link odstraněn adminem)
v polsku se objevují názory že ten JELcZ má skutečně vyjít ovšem bohužel v měřítku 1:72,to se vzhledem k ceně asi dá předpokládat.No uvidíme.Aspoň něco
jééé tak to sem zklamanej.....tajně sem doufal,že ho přiřadím k erťákům:(
Že bude Jelcz/RTO jen v 1:72 je škoda, ale asi bylo nereálný doufat, že to udělají v 1:43. To by model měřil skoro 25 cm a cena by určitě byla o dost vyšší než u běžných kultovek, což by většině fandů tohoto autobusu určitě nevadilo (bylo by to jistě o hodně míň než resin od Foxů:-), ale asi by se to prodávalo míň než normálních kultovek. V 1:72 bude model měřit nějakých 15 cm. Otázka je, jestli se v Čechách vůbec objeví.
Wartburg 312,Barkas B 1000 dnes došli.Tolik závad jsem ještě neřešil(obráceně nasazemé světlomety či nedosazené atd.).Zrušení předplatného a vybírání aut po trafikách by věc nevyřešilo,protože blistr všechny závady zdárně skryl.Ale dalo se vše opravit.Jenom nechápu proč nemá Barkas už z výroby nezasklené okno za předními dveřmi
zřejmě výrobně"náročné".Těchto vad je podle mě škoda,jinak bych modely mohl považovat za lepší průměr kultovek.

Pozor vychází nová kolekce Legendární automobily v prvním čísle - Ford Crown Victoria 1955. První číslo jen 49 Kč, od 2. čísla 139 Kč. Ve třetím čísle bude předválečná Škoda Super! Možná je to ta od Abrexu?
Superb je "ošizený" Abrex. Jinak modely v této sérii v drtivé většině za moc nestojí, viz vlákno o časopiseckých modelech:polaris píše:Pozor vychází nová kolekce Legendární automobily v prvním čísle - Ford Crown Victoria ...
http://www.sberatelemodelu.cz/viewtopic.php ... 3&start=90
-
Toho Superba bych si asi koupil. Mám ho od Abrexu taky v této vínové barvě, takže bych mohl udělat podobný srovnání, jako jsou dělaný zde:
Jinak ta Cortina bude asi Yatming, že jo?
Jinak ta Cortina bude asi Yatming, že jo?
Superb mi nepřijde víc ošizený než kultovky a bude o dost levnější,to bych se spíš obával kvality celkově.. 

To není cortina, ale capri. A vypadá spíš na del Prado.Fricoolinek píše:Toho Superba bych si asi koupil. Mám ho od Abrexu taky v této vínové barvě, takže ...