No co sa tohto tyka, malo by to byt v poriadku, tie vsadene dvere co viem byvaju dvoje, a mali to autobusy mestskej dopravy, jedny zarovno boli na medzimestkych verziach, tych modifikacii bolo viac, ale tiez nie som odbornik, ak sa mylim, moze ma niekto opravit.LeonCupraR píše:Pozeral som fotky skutočných RTO na nete a neviem sa dopátrať k podrobnostiam. Všetko sa ...
Poslední přírůstky
Re: Poslední přírůstky
-
Pro zajímavost: Další bus z resinu. Cena opět "lidová".
(nefunkční link odstraněn adminem)
-
... a další kousek do sbírky: BUCCIALI TAV 8-32 (1:43, Altaya "Coches de Época")
Můj poslední přírůstek z pražské burzy 30.5.2009 - Ferrari 340 MM Vignale - výrobce Minicar Itálie
-
3x Audi A4 - z toho 2x Avant (PMA - Minichamps)
Musím říct, že mne na těchto modelech překvapil kovový podvozek, tento prvek jsem viděl dosud snad jen na AGATech (ovšem to je Rusko, to se nelze divit - Rusko )
Mecedes-Benz E Taxi (Herpa) - opět s kovovým podvozkem, Mercedes-Benz CLK Cabrio (Schuco)
Tatra 603 (IXO-Altaya) Toť známý model. Jiný, než celočerný interiér se hold v této taxi-serii asi čekat nedá. Navíc je tam i dost jednoduchý podvozek, má ho T603 od "pravého" Ixa lepší?
Musím říct, že mne na těchto modelech překvapil kovový podvozek, tento prvek jsem viděl dosud snad jen na AGATech (ovšem to je Rusko, to se nelze divit - Rusko )
Mecedes-Benz E Taxi (Herpa) - opět s kovovým podvozkem, Mercedes-Benz CLK Cabrio (Schuco)
Tatra 603 (IXO-Altaya) Toť známý model. Jiný, než celočerný interiér se hold v této taxi-serii asi čekat nedá. Navíc je tam i dost jednoduchý podvozek, má ho T603 od "pravého" Ixa lepší?
ona i skutečná 603 má hodně jednoduchý a aerodynamický spodek...
Sbírka modelů Citroën
-
... a "pravá" černá 603 od IXO taktéž.
Nove prirastky
-
Renault 16 Europe 1 Tour de France (Edice Atlas/Norev)
Hezký kousek, jen ty stěrače vypadaj divně. Model má klasické slabiny časopisových modelů - jednobarevný interiér, jednobarevné koncové svítílny, Ale když se na to dívám z celkového "úhlu" pohledu, tak mi model přijde jako zdařilý, jak už jsem psal výše. Navíc mi přišlo komplentní balení - model, časopis o Tour de France (francouzsky ) a pěkná cínová figurka cyklisty. Za 320 Kč (vč. dopravy) mne to přijde slušné.
Hezký kousek, jen ty stěrače vypadaj divně. Model má klasické slabiny časopisových modelů - jednobarevný interiér, jednobarevné koncové svítílny, Ale když se na to dívám z celkového "úhlu" pohledu, tak mi model přijde jako zdařilý, jak už jsem psal výše. Navíc mi přišlo komplentní balení - model, časopis o Tour de France (francouzsky ) a pěkná cínová figurka cyklisty. Za 320 Kč (vč. dopravy) mne to přijde slušné.
-
Dnešný prírastok do zbierky - viac sa dočítate a aj obrázky nájdete tu : (nefunkční link odstraněn adminem)