Poslední přírůstky
Re: Poslední přírůstky
Se střechou 

Krásný
, víc sluší nahoře bez 

-
Toto dilema je u veteránů poměrně časté a rozhodování bývá občas dosti obtížné. Někdy se u toho pořádně zapotím. Nakonec se rozhodnu na základě momentálního rozpoložení.
Renault Megane Trophy Bburago 1:24
Toto Bburago mě příjemně překvapilo svým zpracováním

Toto Bburago mě příjemně překvapilo svým zpracováním

Přátelé, marně přemýšlím kam umístit můj první příspěvek na tomto foru, tak to nakonec udělám zde.
Pokud mátě někdo zájem o skutečně levné kousky od Bburaga 1/24, porozhlédněte se v Penny. Předpokládám, že to je celorepubliková záležitost, jsou k zakoupení za 179 Kč. Viděl jsem tam MB 300 SL, nějaká Porsche, Lamborgini a ještě pár jiných kousků. Co obchod (tedy byl jsem ve dvou) to jiná nabídka (co do pestrosti i množství). Baleno v klasické krabici.
Pokud mátě někdo zájem o skutečně levné kousky od Bburaga 1/24, porozhlédněte se v Penny. Předpokládám, že to je celorepubliková záležitost, jsou k zakoupení za 179 Kč. Viděl jsem tam MB 300 SL, nějaká Porsche, Lamborgini a ještě pár jiných kousků. Co obchod (tedy byl jsem ve dvou) to jiná nabídka (co do pestrosti i množství). Baleno v klasické krabici.
Ze stejné série mam Citroën Jumpera a přišel mi dost povedený a detailní...
Sbírka modelů Citroën
No to jsem si prohlížel na tvých stránkách.To se moc sehnat už nedá(citron).Tohle se občas dá sehnat,ale za nehorázné sumy http://www.carmodel.net/zoomPage.php?MT ... CcwJyk=,já jsem to bral pro doplnění Fiatů a čekal jsem spíš slabý model.Je to lepší průměr na toto měřítko a dobrou cenu.