Porovnání modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Porovnání modelů

Příspěvek od sva57 »

Porovnání modelů různých firem atd.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání modelů

Příspěvek od sva57 »

Občas tady byly vedeny debaty o tom,zda jsou modely AA a PMA na stejné úrovni,nebo zda modely AA jsou na tom přece jenom lépe.
Přemýšlel jsem o koupi Sierry Cosworth v civilní verzi a narazil jsem v podstatě na identické vozy od obou firem.(zhruba stejné cenové relace-rozdíl 10 € ve prospěch AA)
na první fotce je Sierra od AA,na druhé od PMA
Obrázek
Obrázek
..v tomto případě je velký rozdíl patrný už s fotografií(AA je na tom o poznání lépe) a nepotřebuje to další komentář

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

tak to máš pravdu,nejhorší jsou u PMA asi ty světla,fakt děs :o Svato a do rally verze nepujdeš?? ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No ještě uvidím,ale asi zatím ne-i tu civilní si zatím rozmýšlím-jinak ještě větší děs než ty světla jsou ty kola-opravdu hrůza :!:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

V tomto případě opravdu není co řešit. Ale řekl bych, že v rámci nabídky Minichamps patří ta Sierra už celkem k dávné historii.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:V tomto případě opravdu není co řešit. Ale řekl bych, že v rámci nabídky Minichamps patří ta Sierra už celkem k dávné historii.
To je sice pravda,ale toto porovnání zase až tak vzdálená historie není:
1.obrázek Porsche RSR PMA a 2.obrázek Porsche RSR AA
Obrázek
Nemohu si pomoci,ale AA vypadá určitě realističtěji.
Pokud mě Dali ukážeš obrácený příklad,kdy u identických vozů je na tom je lépe PMA,tak to uvítám :lol:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No asi jediný případ, který existuje je PORSCHE Carrera GT a to v interiéru.
Řekl bych, že dřívější modely hovoří jasně ve prospěch AA, ovšem zatímco AA víceméně stagnuje, Minichamps se za poslední roky hodně zlepšil a téměř se dotáhnul. Já nikdy netrvrdil, že Minichamps je lepší, ale zároveň nesouhlasím, že v současné dobe ja AA lepší o třídu. :o
Nedávno jsem si třeba pořídil od Minichampsu AUDI 90 quattro z IMSA (konečně :D ) a dovolím si tvrdit, že tento model je plně srovnatelný se současnými AA.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:Nedávno jsem si třeba pořídil od Minichampsu AUDI 90 quattro z IMSA (konečně :D ) a dovolím si tvrdit, že tento model je plně srovnatelný se současnými AA.
Právě,že by to chtělo porovnat identický modely.AUDI IMSA mám taky,je to pěkný model,ale pokud by ho udělal AA,pak by se to dalo porovnat.Ono když si vezmeš BMW CSL od PMA,tak jsou to taky celkem dost pěkně zpracované modely,ale přece jenom když k nim postavíš CSL od AA,tak malý rozdíl tam je-řekl bych to tak-jemnější zpracování u AA.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Zatím tyhle starší CSL ze 70. let nemám, ale zde si rozhodně koupím Minichamps, ale ne kvůli kvalitě, ale kvůli tomu, že dělají auto z LeMans, zatímco ty AA jsou ze Spa, ale ne z mistrovství světa, ale z evropského šampionátu.
A chtěl bych se zeptat, už jsem držel v ruce ten krásný černý z roku 1976, ale na jedné straně na dveřích, teď už nevím, která strana to byla, neměl stříbrný rámeček kolem skla. A na krabičce jej měli zarputile nafocený ze všech možných pohledů, ale vždy z jedné strany, z té na které to bylo vpořádku. Byla to vada jednoho modelu, nebo to je tak na všech :?:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše: A chtěl bych se zeptat, už jsem držel v ruce ten krásný černý z roku 1976, ale na jedné straně na dveřích, teď už nevím, která strana to byla, neměl stříbrný rámeček kolem skla. A na krabičce jej měli zarputile nafocený ze všech možných pohledů, ale vždy z jedné strany, z té na které to bylo vpořádku. Byla to vada jednoho modelu, nebo to je tak na všech :?:
Já mám 5 modelů CSL-od AA je to vpořádku,pak CSL IMSA nemá skla v oknech,ART CAR 1976 má místo chromových rámečků černý.A zelená CSL Groser Beer a ta černá z Le Mans-tam opravdu chybí horní rámeček na pravých dveřích-no vidíš,vůbec jsem si toho nevšiml-takže ho tam asi neudělali na všech těchto modelech :( :

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“