Rezin 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Rezin 1:18
Tecnomodel - Ferrari 308 GT4/LM - 24H Le Mans 1974 - Gagliardi - Laforsse
Jeden z parádnych kúskov Chinettiho tímu NART
Jeden z parádnych kúskov Chinettiho tímu NART
Re: Rezin 1:18
Ottík má po dlhšej dobe v pomaly končiacej predobjednávke niečo zaujímavé - brazílsky VW SP2, aj farba pekná
Vždy sa mi páčil, v 1:43 mi správna farba od Nea ušla, tak zvažujem nad dočasnou alebo trvalou náhradou v 1:18.
Čo na to hovoria rezinoví zberatelia? Už šiel niekto do predobjednávky.
Vždy sa mi páčil, v 1:43 mi správna farba od Nea ušla, tak zvažujem nad dočasnou alebo trvalou náhradou v 1:18.
Čo na to hovoria rezinoví zberatelia? Už šiel niekto do predobjednávky.
Včera mi dorazila opäť jedna spomienka - GT Spirit - Koenig Porsche 928 S
Skutočné vozidlo som obzeral koncom 80tych rokov pred hotelom Kyjev v Bratislave. Stálo rovno pred vchodom a bola to neskutočná pecka.
Skutočné vozidlo som obzeral koncom 80tych rokov pred hotelom Kyjev v Bratislave. Stálo rovno pred vchodom a bola to neskutočná pecka.
Dnešné poobedné posedenie pri káve a GT Spirit - Ferrari 308 GTS QV
( model nie je môj )
( model nie je môj )
Tak je doma!
Ottomobile -VW SP2
Krásna farba, úžasný dizajn a ako v pesničke - NE-ĽU-TU-JEM!!!
Ottomobile -VW SP2
Krásna farba, úžasný dizajn a ako v pesničke - NE-ĽU-TU-JEM!!!
Spark - Iso Grifo Rivolta / Le Mans 1964 - 14.m.
Ešte pripájam príspevok s veľkým modelom k téme v 1:43 - Giotto Bizzarrini
Ešte pripájam príspevok s veľkým modelom k téme v 1:43 - Giotto Bizzarrini
Rozdiel štyroch rokov u Ferrari v 24H Le Mans - 1974 / 1978
F308 GT4/LM vs. F512BB - Tecnomodel
F308 GT4/LM vs. F512BB - Tecnomodel
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Vlado, krásné stroje 

Díki!
Ešte k modelom Ferrari. Ja nie som práve veľkým priaznivcom modelov Ferrari. Nie preto, že by sa mi Ferrari nepáčilo, ale ich modelov je už toľko, že keby som chcel len nejaký ten základ, tak by som nemal priestor (nemyslím ten fyzický (ten vlastne už roky nemám)) pre ostatné zaujímavé značky, ktorých je stráááášne veľa.
No niektorým modelom Ferrari sa nedá odolať
A našťastie teraz nie je v dlhšom dohľade ďalší 
Ešte k modelom Ferrari. Ja nie som práve veľkým priaznivcom modelov Ferrari. Nie preto, že by sa mi Ferrari nepáčilo, ale ich modelov je už toľko, že keby som chcel len nejaký ten základ, tak by som nemal priestor (nemyslím ten fyzický (ten vlastne už roky nemám)) pre ostatné zaujímavé značky, ktorých je stráááášne veľa.
No niektorým modelom Ferrari sa nedá odolať