Reklamace
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Reklamace
Téma,které tady chybělo a asi každého ze sběratelů zajímá,jak jsme kdo při reklamacích dopadli a jak rychle byla naše záležitost vyřízena.
Já jsem koupil mimo jiné Lamborghini Gallardo LP 560-4 od AA z Modelissima.Zásilka dorazila 23.12.2009 .
Modely jsem vydělával z krabice na Štědrý den.A jaké bylo moje překvapení,když u LP 560 po otevření vika motoru chyběla jedna vzpěra-viz.obr.
Reklamoval jsem to 27.12. a pan Guido Möller z Modelissima mě odepsal,že se spojí s výrobcem,nebo distributorem a dá mě vědět.
30.12. mě přišla odpověď na základě telefonátu p. Möllera a distributorem Gateway Europe GmbH.
Takže pánové,pokud si někdo z Vás koupí LP 560 a bude tam jedna vzpěra,tak je to vpořádku.I když nechápu,proč tam dělá AA úchyt pro 2.vzpěru(třeba pozdější modifikace).
A Jinak smekám před rychlým jednáním ze strany AA.
Já jsem koupil mimo jiné Lamborghini Gallardo LP 560-4 od AA z Modelissima.Zásilka dorazila 23.12.2009 .
Modely jsem vydělával z krabice na Štědrý den.A jaké bylo moje překvapení,když u LP 560 po otevření vika motoru chyběla jedna vzpěra-viz.obr.
Reklamoval jsem to 27.12. a pan Guido Möller z Modelissima mě odepsal,že se spojí s výrobcem,nebo distributorem a dá mě vědět.
30.12. mě přišla odpověď na základě telefonátu p. Möllera a distributorem Gateway Europe GmbH.
Takže pánové,pokud si někdo z Vás koupí LP 560 a bude tam jedna vzpěra,tak je to vpořádku.I když nechápu,proč tam dělá AA úchyt pro 2.vzpěru(třeba pozdější modifikace).
A Jinak smekám před rychlým jednáním ze strany AA.
Re: Reklamace
No ještě že tak, už to vypadalo na podobnou záležitost, jako pásy u Espady.
Dobrý nápad
Já řešil několik reklamací
Bburago výrobce Itálie: na Citroënu Traction Avant 1/24 byl odlit půlka zadního nárazníku, v obchodě to neuznaly že model byl již složen (Kit) napsal jsem výrobci a přišel jiný nárazník a dopis s omluvou, pak nějaký jako kupon asi na slevu pokud bych nakupoval přímo u nich.
Svět modelů Ostrava: Přišel Ds 19 Cabrio Norev 1/18 bez zadního světla - odeslán zpět na SM a obratem přišel jiný, takže vše v pořádku
Tacot Francie: Více modelu a jeden v balíku chyběl (měl být dvakrát a překoukli počet) , nafotil jsem hmotnost zásilky (na balíku), poslal e-mail Tacot napsal a za týden model přišel včetně omluvy katalogu...
Kamarád řešil AMI 6 Norev 1/18 na Mac Models přišla bez stěrače, poslal zpět / vyměněno
Asi nevím jak bych řešil Čínu u které je pošta zabiják, jedině sleva a model prodat v ČR a vzít jiný.
Já řešil několik reklamací
Bburago výrobce Itálie: na Citroënu Traction Avant 1/24 byl odlit půlka zadního nárazníku, v obchodě to neuznaly že model byl již složen (Kit) napsal jsem výrobci a přišel jiný nárazník a dopis s omluvou, pak nějaký jako kupon asi na slevu pokud bych nakupoval přímo u nich.
Svět modelů Ostrava: Přišel Ds 19 Cabrio Norev 1/18 bez zadního světla - odeslán zpět na SM a obratem přišel jiný, takže vše v pořádku
Tacot Francie: Více modelu a jeden v balíku chyběl (měl být dvakrát a překoukli počet) , nafotil jsem hmotnost zásilky (na balíku), poslal e-mail Tacot napsal a za týden model přišel včetně omluvy katalogu...
Kamarád řešil AMI 6 Norev 1/18 na Mac Models přišla bez stěrače, poslal zpět / vyměněno
Asi nevím jak bych řešil Čínu u které je pošta zabiják, jedině sleva a model prodat v ČR a vzít jiný.
Sbírka modelů Citroën
U zámořských nákupů asi nejrozumější řešení.BaRT píše:Asi nevím jak bych řešil Čínu u které je pošta zabiják, jedině sleva a model prodat v ČR a vzít jiný.
Stejně by mě zajímalo Petře,kdo u těch Tvých výměn platil poštovný
Teď ti možná dobře nerozumím...
Bburago Itálie - jsem poslal dopis a přišlo mi to zdarmo
Svět modelů - na své náklady jsem jim model poslal zpět (cca 60kč) a přišel zdarma nový jiný
Tacot Francie - poslán e-mail a balíček s chybějícím modelem přišel zdarma
Bburago Itálie - jsem poslal dopis a přišlo mi to zdarmo
Svět modelů - na své náklady jsem jim model poslal zpět (cca 60kč) a přišel zdarma nový jiný
Tacot Francie - poslán e-mail a balíček s chybějícím modelem přišel zdarma
Sbírka modelů Citroën
Porozuměl jsi dobře.Podle mého pokud pošleš model zpět a reklamace je oprávněná,tak by měl prodejce hradit i náklady za Tvé poštovné.BaRT píše: Svět modelů - na své náklady jsem jim model poslal zpět (cca 60kč) a přišel zdarma nový jiný
Ale uznávám,že realita je úplně někde jinde
Tak to jsem na panu Borském ani nepožadoval, hlavně jsem byl tenkrát rád že model ještě mají a je za co vyměnit, jak toho berou málo tak to je kolikrát hned pryč a vrácení peněz by mě nepotěšilo.
Sbírka modelů Citroën
Bohužel,ale k zakoupení nedošlo,jelikož prodejce(Francouz) prodával to, co vůbec neměl.Podal jsem stížnost na Paypal o vrácení peněz a dnes mě byla částka připsána zpět na můj Paypal účet.A pak se mě pánové nedivte, že nerad nakupuji u Frantíkůhurvajs píše:Asi muj poslední model v tomto roce od Ježíška(z ebay přes Svatu),muj první resin 1/18 Renault Clio Maxi 1995(limit 1500ks),tak jsem na to hooodně zvědavý
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
jj je to tak moje první špatná zkušenost z ebay ,frantík tam ty Clia prodával jak na běžícím pásu (no ted už se mužu zasmát)a proto musím i tady veřejně Svatovi poděkovat ,takže ještě jednou díky
Když jsem ještě sbíral 1/43, tak sem bral hlavně přes eBay a tam sem nějaké ty vady řešil tak, že jsem to poslal dál a koupil jiný. Jednou mi nějaký číňan poslal místo Alpiny (verze z časopisů) MG od Autoartu (kterou jsem ještě neměl) a Alpinu jsem koupil jinde a dokonce levněji.
Jo a jak jsem si tu stěžoval na Hong Kong a žádné reakce na moje emaily ohledně zakoupeného 1/18 Healeye 3000 MKi (Kyosho)......tak už je doma Ale pán nenapsal aní písmenko.
A aby toho nebylo málo: sem si koupil jednoho Lane (čti "lejna" ) a podle těch jejich Tracking number je pořád někde v njú jorku. Doufám že přijde a nebude to jedna z těch "lost item". Bohužel jako správný čech šetřím kde se dá a neměl jsem to pojištěné.
Jo a jak jsem si tu stěžoval na Hong Kong a žádné reakce na moje emaily ohledně zakoupeného 1/18 Healeye 3000 MKi (Kyosho)......tak už je doma Ale pán nenapsal aní písmenko.
A aby toho nebylo málo: sem si koupil jednoho Lane (čti "lejna" ) a podle těch jejich Tracking number je pořád někde v njú jorku. Doufám že přijde a nebude to jedna z těch "lost item". Bohužel jako správný čech šetřím kde se dá a neměl jsem to pojištěné.