Jelikož u mě by byla celková fotografie trochu problém,tak jsem to vyřešil takto :
Takže fotosumář mých přírůstků za rok 2009

Tak se pánové nenechte pobízet

Mych 52 modelu aut je sotva polovina Tvych 114 modelu aut. Mam ale taky z roku 12 modelu motorek v 1/18, z nichz nektere staly jako modely aut.Taky jsi Dušane nezahálel
Na zaklade ceho jsi si to myslel? Moje sbirka modelu 1/18 dosahla cisla 300! Jsou zde nekteri, kteri maji daleko vice modelu, ale mych 300 taky neni malo. Tvuj dojem bude mozna tim, ze ja do for moc fotek neposilam - mam svoji www stranku, kde mam nafocene vsechno, tak nemam extra potrebu fotky jeste nekde posilat, ikdyz prispevky ve forech samozrejme ctu.ale u tebe Dušane ne!!!Myslel jsem,že jsi takový jednomodel
jj přesně jsi odhadl muj dojem,budu muset častěji navštívit tvé stránkylazard píše: Na zaklade ceho jsi si to myslel? Moje sbirka modelu 1/18 dosahla cisla 300! Jsou zde nekteri, kteri maji daleko vice modelu, ale mych 300 taky neni malo. Tvuj dojem bude mozna tim, ze ja do for moc fotek neposilam - mam svoji www stranku, kde mam nafocene vsechno, tak nemam extra potrebu fotky jeste nekde posilat, ikdyz prispevky ve forech samozrejme ctu.