Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Porsche

Příspěvek od Dali.B »

Myslím, že když tu máme Ferrari, neměla by chybět ještě tato značka.

BaRT
Site Admin

Re: Porsche

Příspěvek od BaRT »

To je pravda, kord když je tak svázaná s naší zemí ...
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A hned bych si rád ověřil jednu informaci. Když jsem se před časem rozhodl, že si sem tam pořídím nějakého závoďáka i z nižších okruhových kategorií pro zpestření sbírky, tak teď mi dorazil z Modelissima jeden kousek za super cenu. Mám dojem, že diskuze na toto téma už kdysi proběhla na foru Světa Modelu. Chci si jen ověřit : Auto Art uvádí tento model jako GT3 R ale podle mi dostupných informací se správně jedná o GT3 RS, Nemýlím se :?:

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

BaRT píše:To je pravda, kord když je tak svázaná s naší zemí ...
No vidíš a to jsem tuhle kategorii musel založit já - Ferrarista. :lol:

lazard

Příspěvek od lazard »

Chci si jen ověřit : Auto Art uvádí tento model jako GT3 R ale podle mi dostupných informací se správně jedná o GT3 RS, Nemýlím se
Co ja vim, tak jedine 996 GT3 R, ktere skutecne bylo 996 GT3 R a v modelu ma i motor z GT3 R, tak je ten model, ktery mam ja (proto jsem si ho koupil), a to no. 7 Reb Bull. Ten Tvuj model jel 12 hodin Sebring 2003 a mela by to byt GT3 RS (overeno na 2 www strankach), ovsem jestli ma model i motor od RS (2 resrtiktory), tak to nevim.
Nize jsou moje 996 GT3 R (no. 7) a 996 GT3 RS (no. 66), ktery, podle mi dostupnych infromaci, byly GT3 R a GT3 RS a modely maji i prislusne motory (1 restrtikor u GT3 R a 2 restiktory u GT3 RS). Pozn. Skutecne 996 GT3 RS se lisilo of 996 GT3 R i v karoserii, kde RS bylo i nekolik milimetru sirsi, ale to na modelu AA neresilo.
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) lazard dne 31 kvě 2009, 22:14, celkem upraveno 1 x.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak jsem to prověřoval a jedna věc je zajímavá. Ten Tvůj model No.66 jel Grand American serii v roce 2002, konkrétně model je vítěz kategorie GT z 24h Daytona a jak píšeš, má na motoru 2 restriktory (RS). Ten můj model No.23 je o rok mladší z American Le Mans serie 2003, konkrétně vítěz kategorie GT z 12h Sebringu a na motoru má jeden restriktor :!: :!: :!: Oba auťáky jsou ve všech statistikách označeny jako RS.
Ten můj No.23 McKenna má úplně stejný motor s jedním restriktorem jako tenhle zaručený GT3 R, kromě Tvého závodního No.7 Red Bull, další AA zaručeně GT3 R i s motorem R - tovární klientský vůz :
Že by se u AA do motorového prostoru No.23 vloudila chybička :?: :?: :?:

Obrázek

lazard

Příspěvek od lazard »

další AA zaručeně GT3 R i s motorem R - tovární klientský vůz :
Ano, pravda, klientskou verzi jsem nepocital, protoze uz z nich zadnou nemam - vsechny jsem prodal.
Že by se u AA do motorového prostoru No.23 vloudila chybička
Tech modelu, ktere jsou oznacene jako GT3 RS a ve skutecnosti i byly GT3 RS, ale maji motor z GT3 R, je u AA vice.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

lazard píše:Tech modelu, ktere jsou oznacene jako GT3 RS a ve skutecnosti i byly GT3 RS, ale maji motor z GT3 R, je u AA vice.
Nevím, ale modelu označených u AA jako GT3 RS není moc, skoro bych řekl, že žádný. Co já jsem viděl byly modely u AA označeny buď GT3 R nebo pak už GT3 RSR. Nemyslel jsi náhodou modely označené u AA GT3 R a ve skutečnosti GT3 RS, ovšem se špatně udělaným motorem R. Nevíš, které další to jsou ?
Řekl bych, že další dva případy budou asi tyto (i když je nemám), ale světlomety po faceliftu a označení R, to mi nějak nehraje. I když tyhle jsou jenom z Porsche Carrera Cupu.

Obrázek

Obrázek

lazard

Příspěvek od lazard »

Nevíš, které další to jsou ?
Ted z pameti to nevim, musim to dohledat.
Řekl bych, že další dva případy budou asi tyto (i když je nemám), ale světlomety po faceliftu a označení R, to mi nějak nehraje. I když tyhle jsou jenom z Porsche Carrera Cupu.
Ja mam to c. 29 a spravny nazev auta je "GT3 Cup" a s GT3 R nebo GT3 RS to nema nic spolecneho (jiny motor i karoserie). Skutecne auto se ucastnilo Porsche Infineon Carrera Cup Asia Championship 2003 a ridil ho Ch. Kwan, ktery se stal sampionem v danem roce.
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jo tady je třeba dát si pozor na toho Kwana, protože když chceš vítězné vozy, tak ten Tvůj No.29 hnědý Infineon je vítěz ale ten z roku 2004 No.1 už nevyhrál, to byl zase vítězem Marsh na tom A-Ha-áčku No.33. Tak dík za konzultaci.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“