Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Tak vidíš Davide, ani jsi nemusel čekat na Ježíška.
Pagani Zonda super, tu já třeba vůbec nemám.

Naprostý souhlas. Akorát u GMP je zase hodně těch tuningových příšer, street fighterů a podobně, které já vůbec nemusím. Takže u mě Muscle Cars od GMP 3ks a od HW61 také 3ks.Red píše:Mám 7 modelů od HWY61 a mají to bohužel všechny, navíc zrovna u toho GTO je to "chromování" celkem dost oloupané. Taky jsem všechny koupil v cenovém rozpětí 1000-1500, za ty peníze jsou to dobré modely, mají hodně detailů a funkčních častí, ale ztrácejí tím chromováním a čistotou zpracování. Z výrobců, co dělají muscle cars u mě zatím vede GMP.
Ještě k tomu chromování. Jedinou výhodu ty jejich hliníkové folie mají, že když se někde kousek sloupne nebo praskne, dá se to lépe opravit chromovou stříbřenkou. Ta folie nemá totiž takový lesk jako chrom a oprava pak tolik nerazí a celkem splyne. Když by se totiž takto retušovaly skutečně chromované díly, je tam oproti barvě podstatně lepší lesk a ta barvička pak škaredě razí.
Dali.B píše:Tak vidíš Davide, ani jsi nemusel čekat na Ježíška.Pagani Zonda super, tu já třeba vůbec nemám.
DĚKUJU !

Fakt ji nemáš ? :-O
Myslel jsem , že Ti tyhle Stroje za padají do Sbírky !

Dali.B píše:Naprostý souhlas. Akorát u GMP je zase hodně těch tuningových příšer, street fighterů a podobně, které já vůbec nemusím. Takže u mě Muscle Cars od GMP 3ks a od HW61 také 3ks
Abych řekl pravdu , taky mam radši " Čistý " Model , než všechny ty moderní " Prvky " na Těch " Starších " Strojích !

Jj , tak tak.
No a Pagani Zondu jak tuším tu cenu, s kterou na nás vyrukuje AA, tak asi dlouho mít ani nebudu. 

A je doma, namísto mého posledního úbytku Maserati 250F / CMC už u mě na uprázdněném místečku zaparkoval limit MASERATI 250F No.1 J.M.Fangio.
Teď jsem spokojen, mám ho s nerozpraskaným štítkem před pilotem a se startovním číslem.
MASERATI 250 F
R6 • 2494ccm • DOHC 12V • 199kW (270ps) / 8000rpm
F1 World Championship 1957 • Juan Manuel Fangio 1st
Großer Preis von Deutschland 1957 / Nürburgring • Juan Manuel Fangio 1st
Ještě bych chtěl zde vyjádřit mé díky panu Borskému - Svět Modelů, mému hlavnímu dodavateli modelů. U něj jsem si před časem koupil původní Maserati 250F a ačkoli byl model zcela vpořádku a praskliny se objevily až po letech u mě doma, nyní když jsem prováděl tuto výměnu, udělal mi na novou Maserati 250F No.1 skutečně nádhernou cenu. Díky němu byla moje ztráta na této výměně naprosto minimalizována. Díky
Více fotek na mém photobucketu.

Teď jsem spokojen, mám ho s nerozpraskaným štítkem před pilotem a se startovním číslem.

MASERATI 250 F
R6 • 2494ccm • DOHC 12V • 199kW (270ps) / 8000rpm
F1 World Championship 1957 • Juan Manuel Fangio 1st
Großer Preis von Deutschland 1957 / Nürburgring • Juan Manuel Fangio 1st
Ještě bych chtěl zde vyjádřit mé díky panu Borskému - Svět Modelů, mému hlavnímu dodavateli modelů. U něj jsem si před časem koupil původní Maserati 250F a ačkoli byl model zcela vpořádku a praskliny se objevily až po letech u mě doma, nyní když jsem prováděl tuto výměnu, udělal mi na novou Maserati 250F No.1 skutečně nádhernou cenu. Díky němu byla moje ztráta na této výměně naprosto minimalizována. Díky

Více fotek na mém photobucketu.

To Maserati je nádherný kousek! Ostatně jako všechny CMC, bohužel (naštěstí?
) nedělají nic, co by se mi hodilo do sbírky. Ale stejně jsem jednou neodolal a pořídil Maserati Tipo 61, které jsem si obhájil alespoň americkým týmem a jezdcem (Dan Gurney)
Ještě k GMP muscle cars, souhlasím, že ty všemožné tuningové a streetfighterové verze nejsou moc pěkné (nelíbí se mi ani ty 1:1), klasika má zůstat klasikou.

Ještě k GMP muscle cars, souhlasím, že ty všemožné tuningové a streetfighterové verze nejsou moc pěkné (nelíbí se mi ani ty 1:1), klasika má zůstat klasikou.
Těch Maserati 61 z různých amerických závodů dělá několik Minichamps, ale CMC je samozřejmě mnohem lepší, i když zrovna ty Maseratky patří k velmi povedeným Minichampsům.
Novinka CMC 250 Testa Rossa z Le Mans je taky americký tým...
Novinka CMC 250 Testa Rossa z Le Mans je taky americký tým...

To je fakt, šlo by si obhájit lecos, ale kdo to má platit
Ono stačí občas koupit nějaké Exoto, ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Davide super,vidím tam i jeden rally kousek s Tommi MakinenemDavidHodan píše:MÁM VELKOU RADOST !
Ozval se Mi totiž jeden Kamarád ze Zahraničí , který dal do hromady s pár Kamarády pár Modelů , a které se Mi chystají poslat !![]()