Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
Chci zůžit sbírané značky z nedostatku místa a jelikož moje srdcová záležitost jsou britská vozidla (Jaguar, MG, Healey, Triumph), tak někdo musel z kola ven
. Z Italů si nechám Alfy (tam je široká variabilita dsignů v historii), z Franouzů Citroeny (taky zajímavé designy) a Alpiny.

jaký máš modely od značek Citroën a Alpine?licer píše:Chci zůžit sbírané značky z nedostatku místa a jelikož moje srdcová záležitost jsou britská vozidla (Jaguar, MG, Healey, Triumph), tak někdo musel z kola ven. Z Italů si nechám Alfy (tam je široká variabilita dsignů v historii), z Franouzů Citroeny (taky zajímavé designy) a Alpiny.

FORD RS 200 TestCar

Dozrálo rozhodnutí (po 7 letech) zbavit se posledního Ricka ačkoliv představa náhrady sofistikovanějším výrobcem je hodně vzdálená a atraktivní béčko by si ji bezpochyby zasloužilo.

Dozrálo rozhodnutí (po 7 letech) zbavit se posledního Ricka ačkoliv představa náhrady sofistikovanějším výrobcem je hodně vzdálená a atraktivní béčko by si ji bezpochyby zasloužilo.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda,na slavná "béčka" se u kvalitních výrobcu nějak zapomíná 

Tak opět přerovnávám svoji skromnou sbírku a pouštím (zatím) Otíky. Citroni budou asi následovat. Chci přejít hlavně na modely "made in Britain".
Alpine A106
Alpine A106 Mille Miles
Alpine A310 1600
Apline A310 Pack GT
Alpine A310 Groupe 5
Zatím na modelbazaru.
Alpine A106
Alpine A106 Mille Miles
Alpine A310 1600
Apline A310 Pack GT
Alpine A310 Groupe 5
Zatím na modelbazaru.
o nějakýho citrona bych měl možná zájem 

Citroëny mě taky zajímají, jaký budeš prodávat?licer píše:Tak opět přerovnávám svoji skromnou sbírku a pouštím (zatím) Otíky. Citroni budou asi následovat. Chci přejít hlavně na modely "made in Britain".