Vady na modelech

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Vady na modelech

Příspěvek od BaRT »

Máme fotku Luboši?
Sbírka modelů Citroën

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Renault 5 Turbo from UH is thanfully the only car in my collection with the pest, also its one of the worst cases I have seen, the car is completely destroyed and the only thing that hold it together are massive quantities of cyanocrilate glue. I got it very cheap and its amuzing to see how it gets worse and worse every year.
Another interesting fact is that the trunk door doesnt show any sign of zync pest, is absolutely perfect.

Obrázek
Obrázek

Mercedes C-Class w204 Black AA

Obrázek

Obrázek

Land Rover Series II,III de Universal Hobbies:

Obrázek

Studebacker golden hank Anson

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Sbírka modelů Citroën

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Cožeto?!? To by mě ani nenapadlo, že se může model jen tak takhle rozpadnout. Ze seznamu mám snad jen BMW 850 or Revellu, ale zatím na něm nic nepozoruju (že by červená byla z obliga? :) ) Ale že i Kyosho a AA? Degradace pneumatik se upřímně bojím už dlouho, ale kastle...no snad to je jak píše Dalibor, spíš nedokonalost laku než špatná směs slitiny. Vybavuju si takovou lehkou pavučinku malinkých nerovností na jednom svém modelu - Camaro 1969 od Highway61, tmavě modré.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Ono u těch modelů jsou ty barvy zásadní, jiná barva - jiná serie a je to OK
Sbírka modelů Citroën

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Věčná škoda, zrovna žlutá BMW 850 se mi taky moc líbila..

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

BaRT píše:Máme fotku Luboši?
Bohužel fotky nemám.Naštěstí žádný z těchto modelů nevlastním,ale e-bay jich začíná být poměrně plný.Ten rozpad je vidět i na méně kvalitních fotkách.
Zajímavé je,že mám původní nelimitovanou verzi W 154 a tam zatím rozpad nepozoruji,jen na kapotě je jedna "krupička".

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Teď mě tak napadá...ve freepokecu jsem se dočetl, že se ten rozpad týká první generace Mustangů od Ertlu. Týká se to i Authenticsu?? Mám světle žlutý fastback 1965 Ertl Authentics a červený 1965 convertible Ertl Precision100 a na pravých dveřích toho cabria jsou trošku nedokonalosti laku, ale nevím jestli to tak bylo nebo ne, snad to nic nebude :(

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

tohle byl asi Revell, taky Mustang..
Obrázek

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

ja mám 850 od Revellu...bordové 850i je uplne v pohode, zato svetlomodré 850csi som kupil na diely lebo už u predchadzajuceho majiteľa odpadli dvere :D....nemôžete to zovšeobecňovať že vyrobcovia na nas chystaju pascu :D...proste občas zle namiešajú zamac, vyrobia celu seriu vo velkom množstve...a potom za nejaky čas sa to začne rozpadať....životnosti modelov sa nejak extra nebojím, mám v zbierke aj okolo 30 rokov staré Bburago modely, sem tam odíde chróm z dielov, plasty sa stávajú krehšími, ale kovove diely su v super stave :)

škoda toho UH Renaultu...presne tento model v tejto farbe planujem kupit :) tak dufam ze chytim spravny kus :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Štve mě, že jsem nijak puntičkářsky nezkoumal kvalitu laku na většině modelů, takže teď nevím, jestli to už tak je odjakživa, nebo jestli pod lakem pracuje kov. Nejvíc mě trápí dveře na Mustangu od Ertl Precision100, o toho bych nerad přišel a teď jsem koukal, že úplně perfektní povrch laku není ani na Fordu Ranger od Action. Kdesi jsem četl, že se někomu dokonce rozpadá Mustang 2006 od AA, to se mých díkybohu netýká.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“