Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Porovnání modelů
Já to mám tak.Když kupuji něco u nás tak tu poštu ani neřeším,ale když nakupuji ze zahraničí tak mě ta pošta hodně zajímá a k celkové sumě za model ji připočítávám,nebot se už jedná o dost velkou částku Jde i o to,že když bych chtěl model u nás prodat,tak nemužu dát poštovné(např. 400Kč) ,ale musím ho zahrnout do prodávajícího modelu
B@rt -Nemůže to být lepší model,když je podstatně hůře zpracován a slícován,byť by byl levnější-doufám že je to jasný
Abrex je prostě lépe zpracován
Abrex je prostě lépe zpracován
hurvajs: jo to je jasné (taky když bych prodával PM-models budu se ho snažit prodat částečně i s poštou) , ale když hodnotíš dva modely stejný typ, ale různý výrobce...
Jeden ti vyrábí firma kterou koupíš v EU, nebo i v ČR a druhý ti vyrábí firma která se do EU nedováží a tak ji budeš muset brát třeba z Asie...
Při hodnocení modelu (samozřejmě jak je povedený a za jakou cenu) připočítáš tu poštu? protože pak je nedovážený model ve velké nevýhodě a pokud se třeba za rok objeví u nás, bude z "toho druhého" ten první...
(doufám že jsem tě moc nezamotal)
Jeden ti vyrábí firma kterou koupíš v EU, nebo i v ČR a druhý ti vyrábí firma která se do EU nedováží a tak ji budeš muset brát třeba z Asie...
Při hodnocení modelu (samozřejmě jak je povedený a za jakou cenu) připočítáš tu poštu? protože pak je nedovážený model ve velké nevýhodě a pokud se třeba za rok objeví u nás, bude z "toho druhého" ten první...
(doufám že jsem tě moc nezamotal)
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Barte přiznám se,že jsem ještě nemusel řešit žádný model,který by se k nám nebo EU nedovážel.Zaplat panbuh .Ale tu poštu bych asi připočítal.
Ano,připočítám poštu,protože jak psal Libor-je to už nezanedbatelná částka.Ale pokud ten čínský model je horší a někdo by ho dovezl do ČR a cena se tím snížila,tak stejně bych zůstal u Abrexu-lepší zpracování
dobře 2:1 pro počítání s poštou
OT nazávěr:
Jinak v Čínském foru to budu mít obráceně, je lepší náš model nebo z EU o 1000kč dražší a stejnou metodou jim výjde jejich Suberb za 1000kč lepší než naše za 2000 Kč samozřejmě na jejich kvalitní měnu
a že tam nejsou jen chudí dělníci ale i pracháči dle žebříčků nejbohatších lidí světa už víme...
OT nazávěr:
Jinak v Čínském foru to budu mít obráceně, je lepší náš model nebo z EU o 1000kč dražší a stejnou metodou jim výjde jejich Suberb za 1000kč lepší než naše za 2000 Kč samozřejmě na jejich kvalitní měnu
a že tam nejsou jen chudí dělníci ale i pracháči dle žebříčků nejbohatších lidí světa už víme...
Sbírka modelů Citroën
Teď jsi to trochu asi popletl-Abrex mě stál do cca 1000 kč,ta čína,když jsem to psal vyšla s poštovným cca kolem 2000 kč.
A co si hodnotí číňani je jejich věc.Já žiju v Česku,tak to beru jak to vyjde mě a za kolik to koupí Číňan je mi fuk
A co si hodnotí číňani je jejich věc.Já žiju v Česku,tak to beru jak to vyjde mě a za kolik to koupí Číňan je mi fuk
Jedna zahraniční:
porovnání NSU od Revell 1/18
NSU Team: 1000 C, TT, TTS, TT Cup
porovnání NSU od Revell 1/18
NSU Team: 1000 C, TT, TTS, TT Cup
Sbírka modelů Citroën