Předválečná klasika
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Předválečná klasika
..ještě pár foto BUGATTI Typ 57 SC ATLANTIC - CMC

BMW 328 TOURING vs BUGATTI 57 SC ATLANTIC

BUGATTI 57 SC ATLANTIC vs BMW 328 TOURING

...no musím konstatovat , že ač je to BMW o dva roky mladší,tak designově je o generaci dál.
BMW 328 TOURING vs BUGATTI 57 SC ATLANTIC
BUGATTI 57 SC ATLANTIC vs BMW 328 TOURING
...no musím konstatovat , že ač je to BMW o dva roky mladší,tak designově je o generaci dál.
Vidím Sváťo, žes neodolal, konečně máš ve sbírce skutečný skvost.
Ano, designově je BMW "dál", což lze jinými slovy říci : více funkčnosti na úkor estetické krásy. Atlantic je proti BMW umělecké dílo.

Ano, designově je BMW "dál", což lze jinými slovy říci : více funkčnosti na úkor estetické krásy. Atlantic je proti BMW umělecké dílo.

No dalo by se to říci i jinak : Bugatti má blíž designově ke kočáru,BMW už k autu

Gratulujem Svato, ale neviem, ci to bolo najlepsie porovnanie. Tato Bugattka bola urcena vyhradne mimo preteky a povedal by som, ze toto BMW malo v popise prace sa ich zucastnovat. A preto je aj dizajn absolutne rozdielny, co je evidentne. A Bugatti vedelo vyrobit efektivne auta:

PS Svato: Pojdes do nej?

PS Svato: Pojdes do nej?
Dík Jarku,jiné porovnání u mě nešlo,jelikož nic jiného z tohoto období nemám.
Ten Atlantic byla jen taková vyjímka,takže do 57 G určitě ne.To už bych se s orientací sbírky dostával tam,kam se nechci dostat-předválečná produkce.
Ten Atlantic byla jen taková vyjímka,takže do 57 G určitě ne.To už bych se s orientací sbírky dostával tam,kam se nechci dostat-předválečná produkce.
Jasne, ja len, ze to k sebe velmi nesadlo. V pripade, ze nechces predvojnovu produkciu, musim konstatovat, ze si zvolil jedno z najkrajsich aut, ktore v tej dobe existovalo. Aj ked to je iba moj subjektivny pohlad. Inak aj ja mam velku radost z Atlantiku, velka vdaka do CMC ...
Svato, prosim Ta, ako su na tom Sparky s podvozkom, teda okrem placiek z Le Mans? Ja resin vobec nemusim, ale u tejto 57G by som to skusil, pretoze Bugatti je moja srdcovka.
Svato, prosim Ta, ako su na tom Sparky s podvozkom, teda okrem placiek z Le Mans? Ja resin vobec nemusim, ale u tejto 57G by som to skusil, pretoze Bugatti je moja srdcovka.
No já mám od Sparku samé placky kromě Carrery RSR.A řekl bych že na resiny má Spark podvozky zpracovaný celkem pěkně.
viz.foto již zmíněné Carrery :

Tak pokud se bude Spark držet takového zpracování i u Bugatti 57G,tak by to mělo být dobrý.
viz.foto již zmíněné Carrery :
Tak pokud se bude Spark držet takového zpracování i u Bugatti 57G,tak by to mělo být dobrý.
Diki Svato za demonstraciu ... Asi ju skusim.
Jasan a až to pořídíš,tak nafoť i ten podvozek-taky by mě zajímalo,jak to bude vypadat