OTTO mobile
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Výrobce Resin modelů OTTO
Na predobjednavky boli odosielne modely uz 5.2., takze frantici uz to maju doma a my mimofrance hadam sa tento tyzden dockame.
Ale fotky jsem ještě nikde na jejich forech neviděl.
Sbírka modelů Citroën
-
No ako naschvál, ešte aj teraz o 8-ej ráno sú všetky modely k dispozícii, nie tak ako minule P 405
Ale teraz tam nie je nič zaujímavé pre mňa 

No 405 T16 byla limitka 500 ks,dnešní novinky jsou limitky 1500 ks 

-
To som si ani nevšimol, len som tam kukol a vidím, že všetko zatiaľ je. Už to vidím, ak vydajú taký P 306, tak zas to bude limitka 

A jak jsi pokročil Leone v registraci v OttO klubuLeonCupraR píše:To som si ani nevšimol, len som tam kukol a vidím, že všetko zatiaľ je. Už to vidím, ak vydajú taký P 306, tak zas to bude limitka

-
Nakoniec nijako. Rozhodol som sa ak bude niečo zaujímavé, tak radšej budem ponocovať. Ako tu písal napríklad "Vlad", že januárové modely neboli dodané napriek registrácii a predobjednávke, tak to budem riešiť radšej takto. Do svojho Shopu a ani na Ebay sa tieto modely nechystám tlačiť keďže mám úplne iné zameranie a hlavne robím inú mierku. Predpokladám, že pre mňa veľa zaujímavého nebude, keďže v prevažnej miere sú to francúzske autá. Ja mám záujem o civilné verzie bežných áut, ktoré som bežne stretával u nás na cestách. Preto tá 405 (jedno z prvých slušnejších áut na akom som sa v tom čase vozil), taktiež by som bral 306, tá sa mi niekedy veľmi páčila a možno ak bude ten Safrane, tak ho zoberiem. No, ale uvidíme, s čím vyrukujú v blízkej budúcnosti.
Došel jsem taky k tomuto závěru-zatím jednou za měsíc to ponocování přežijuLeonCupraR píše:Nakoniec nijako. Rozhodol som sa ak bude niečo zaujímavé, tak radšej budem ponocovať.

-