Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely Tatra
Přesně, to se s nimi dá právě domluvit, viz jejich podmínky, proto jsem na ně dával i ten odkaz. Navíc ze všech eshopů v ČR, co jsem aspoň viděl, mají nejlepší cenu tohoto modelu.
Ale ať si každý kupuje, kde chce..
Ale ať si každý kupuje, kde chce..
Ta 87 bude 1/18 ? Slyšel jsem že se tomuhle autu říkalo Tajná zbraň čs.odboje proti SS, protože se na nich hodně eSeSmanů zabilo.
Jojo bylo to oblíbene auto SS. Limuzína která atakovalo 160 km/h. Touto rychlostí jezdily maximálně dvoumistné sportovní vozy. A teď si vem že tehdejší cesty byly jen o něco lepší než ty naše současné. I A.H. Tenhle vůz obdivoval a vlastnil předchůdkyni T 77. Ale také velitel RAF měl T87.
No, ale k modelu. Super, kdy bude v prodeji. Už dělám místo ve vitrýně.
No, ale k modelu. Super, kdy bude v prodeji. Už dělám místo ve vitrýně.
Teda 603 je krásný modýlek ! Akorá se mi u ni netočej přední kolečka Ale tak u modelu na výstavu to asi nevadí. Zadní jsou v pořádku.
Teda Tatra 87 za 1300kč to jsou silné zbraně, jsem zvědav jakou cenu nasadí foxtoys u 603.Já vím dvě rozdílná auta, ale je to tatra a uzavřený kovák.
Každopádně předobjednáno.Když jsem viděl fotky před půlrokem tak jsem si myslel že to bude resin, naštěstí není.
Jen doufám že se do budoucna dočkáme i jiných tater od MCG.77 nebo tatraplán bych bral.
Každopádně předobjednáno.Když jsem viděl fotky před půlrokem tak jsem si myslel že to bude resin, naštěstí není.
Jen doufám že se do budoucna dočkáme i jiných tater od MCG.77 nebo tatraplán bych bral.
Já sem asi slepoň (no vzhledem ke svým dioptriim) ale ve Benediktský tu 87 na webu nevidím.
Ja určite pôjdem do striebornej, no možno vezmem aj čiernu, lebo T87 je moja srdcovka.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Sbírka modelů Citroën