Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
Tady máš fotku F 40 z Le Mans 1995 a F 40 Light Weight na porovnání.

Díky za foto to asi GEORGE narazil na nějakého zmetka.Byl nerozbalený takže nemohl vědět.Koukám,že tam mám dobré tři čísla mezi předním blatníkem.Hned se mě to zdálo nějaký divný.
koupeno na podzim v akci tak možná tohle bylo příčinou
Double foto Ferrari 24h Le Mans 1962 a 1974
250 GTO a 365 GTB/4 Daytona

250 GTO a 365 GTB/4 Daytona

Velmi dobra volba Dali
Nemas v plane este niektoru z verzii Competizione?
Pre mna najkrasie pretekarske Ferrari. GTO a SWB mu nekonkuruju, teda aspon v mojich ociach, Daytona ma super proporcie ...

Pre mna najkrasie pretekarske Ferrari. GTO a SWB mu nekonkuruju, teda aspon v mojich ociach, Daytona ma super proporcie ...

Já mám ještě klientské červené 365 Competizione přestavěné roku 1976 pro Newmanův tým.
A to bude asi všechno, jak už jsem psal, tak z těch závodních 250 a 365 si vystačím pouze po jedné. Pokud bych náhodou změnil názor, tak bych asi doplnil další kousek z Le Mans, nejspíš asi 1972 Carefour.
Teď mám ale na cestě 250 GT SWB Competizione od CMC (stříbrný).

A to bude asi všechno, jak už jsem psal, tak z těch závodních 250 a 365 si vystačím pouze po jedné. Pokud bych náhodou změnil názor, tak bych asi doplnil další kousek z Le Mans, nejspíš asi 1972 Carefour.
Teď mám ale na cestě 250 GT SWB Competizione od CMC (stříbrný).

Před časem jsem tu kritizoval nepřirozený posaz karosérie u F40 od KY.Tak konečně jsem se dostal do vitríny a příčina zjištěna.Na vině je funkční odpružení.Že by snad dělali dvojí provedení?Zároven se tímto omlouvám firmě Nicecars.
Prosim Vas. Neviete podrobnosti o tejto F1-ke? Pretoze na fotke je dobre vidiet, ze sa stala chyba pri vyrobe (teda aspon podla mna). Na lavej strane auta z tohto pohladu je vyduch vzduchu, ktory ale nie je na druhej strane - exemplarna anomalia to nebude, kedze to maju vsetky kusy co som videl na internete aj na zivo. Plus pneumatiky by mali byt do sucha a nie do dazda, kedze ten pretek bol suchy ... Neviete ako su na tom dalsie F1 od Elitu? Dik za info
(fotka nie je moja)

(fotka nie je moja)
Jestli se nepletu, tak by to měl být poslední mistrovský vůz Schumachera z roku 2004, ze Spa Francorchamps, kde definitivně získal titul.
Z té sezony mám následující fotky, ta druhá je dokonce z dojezdu Belgické GP, ta první je z jiné GP.
Nevím, jestli Ti to pomůže, ale řekl bych, že to auto vypadalo trochu jinak, ty různé aerodynamické prvky, ale ty se mohly za sezonu i změnit. Z té fotky z dojezdu ze Spa je vidět suché pneu, ale už si fakt nepamatuji, jestli tehdy pršelo.
Asi si soudruzi v Mattelu řekli, že aspoň jeden z těch pěti udělají na mokrých a v Belgii často prší....
Já tyhle F1 od Mattelu nesbírám, jelikož jsou bez motoru, jediné co je na nich pozitivní je , že jsou pez pajduláka.

Z té sezony mám následující fotky, ta druhá je dokonce z dojezdu Belgické GP, ta první je z jiné GP.
Nevím, jestli Ti to pomůže, ale řekl bych, že to auto vypadalo trochu jinak, ty různé aerodynamické prvky, ale ty se mohly za sezonu i změnit. Z té fotky z dojezdu ze Spa je vidět suché pneu, ale už si fakt nepamatuji, jestli tehdy pršelo.
Asi si soudruzi v Mattelu řekli, že aspoň jeden z těch pěti udělají na mokrých a v Belgii často prší....
Já tyhle F1 od Mattelu nesbírám, jelikož jsou bez motoru, jediné co je na nich pozitivní je , že jsou pez pajduláka.