Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Fricoolinek

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Fricoolinek »

LeonCupraR píše:Knečne príjemné prekvapenie od Abrexu, aj keď by som bol privítal skôr Octaviu RS, ale aj Superb poteší ;)
Tam je to otázka... :geek:

Berme v potaz, že jsou to modely starší verze Octavie...

Dobře, že udělaly toho Superba...

DarkReaper

Příspěvek od DarkReaper »

Měla být Brabus verze, nakonec obyč 1/18 s dárkem 1/50. Má výměnné panely, takže může být i v černé barvě.

Obrázek

Fricoolinek

Tak jsem se neudržel a v noci jsem se potají na toho Superbíka mrknul. :D Pokud to vezmu z celkového pohledu, tak věřím, že můžu vyřknout tenhle ortel:
"Kvalitní model za zajímavou cenu"
Slovem "kvalitní" myslím kvalitní, než však špičkový. Na Superbu naleznete prvky kvalitního modelu - vše otevírací (vč. funkčního twin-dooru, což je
super :) ), koberečky z takového mikroplyše, pásy, zasklená okna. Ale jsou tam i věci, kvůli nimž nemůže být tenhle model špičkový. V otevírání předních dveřích jsou taková ta nepěkná ramena (nevím jak to správně nazvat) - nejsou tam žádné decentní "pantíky". Přední maska je jen výlisek - nejsou tam mřížky a za nimi chladič... Také zřejmě slícování není nejlepší - třeba co se palubní desky týče. Ta se skládá z horní a dolní části a není "secvaknuta" zrovna nejlépe. A dveře rovněž úplně ideálně nedoléhají - jak bylo vidět i z těch ilustračních fotek. Sedadla vypadají celkem "plastově", nicméně nutno dodat, že se jedná o takový ten měkčený plast. Jinak skvělý twin-door má také jednu kaňku. Spoj mezi víkek kufru a odklápěcím zadním sklem je řešen běžným křížovým šroubkem, jenž je dost výrazný - ke všemu je stříbrný, alespoň začerněn mohl být...

Ale jinak jsem za ten model určitě rád... ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Díky za recenzi.I když nakupuji většinou přes internet,v tomto případě to asi bude chtít osobní výběr :D
Jak psal B@rt,asi to bude chtít DoDo :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

MITSUBISHI LANCER EVO7 (AA)
Obrázek
a FORD CAPRI RS (PMA)
Obrázek

Fricoolinek

Vlastně, co se týče oken, tak jak moc je "nemodelářské" to, když jsou nezasklená?

Jinak mi u toho Capriho přijdou ty přední reflektory podobně špatně zpracovány jako u té Sierry - nepůsobí "plastickým dojmem" a také ta černá tečka vzniklá otvorem pro čep je taková rušivá...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Fricoolinek píše:Vlastně, co se týče oken, tak jak moc je "nemodelářské" to, když jsou nezasklená?

Jinak mi u toho Capriho přijdou ty přední reflektory podobně špatně zpracovány jako u té Sierry - nepůsobí "plastickým dojmem" a také ta černá tečka vzniklá otvorem pro čep je taková rušivá...
U modelů uzavřená okna vždy vypadají lépe než otevřená,či pootevřená.
Co se týká toho Capriho,tak je to už model vyrobený před nějakým časem,ale ty reflektory zase v reálu nevypadají tak špatně jako na fotce-ta dost zkresluje

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

2x Autoart-MERCEDES BENZ 190E 2,3-16
Obrázek
a SUBARU WRX STI
Obrázek
Norev-VW EOS CABRIO
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

PORSCHE 356 A Speedster , AA 1/18 (Svět modelů)
Tak tady jsem to měl těžké, stříbrná auta nemám rád, bílá naopak zbožňuji. Ale zrovna u tohoto AA jsem udělal výjimku, tady mi přijde ta stříbrná více vhodná pro Porsche 356, taková autentičtější. Držel jsem v ruce obě a vybral :

Více fotek jako obvykle na mém webu.

Obrázek

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Moje další červnové přírůstky:
LAMBORGHINI ESPADA 400 GT S II-Autoart(další foto v Porovnání modelů)
Obrázek
a PORSCHE 911(996) GT3 SUPER TAIKYU-Autoart
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“