Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotogalerie 18
vidím Svato,že se ti Škodovjenky 1/18 pěkně rozrustají
,jen škoda,že Abrex nezačal vyrábět nejdříve "předrevoluční" typy.Ale třeba se dočkáme i když....

...a Ty Libore taky půjdeš do Škodovek 1/18hurvajs píše:vidím Svato,že se ti Škodovjenky 1/18 pěkně rozrustají,jen škoda,že Abrex nezačal vyrábět nejdříve "předrevoluční" typy.Ale třeba se dočkáme i když....

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato,no časem asi jo.Ale jak říkám víc by mě lákali starší typy.Apropo nevíš proč ty starší nedělali nejdříve.Myslím,že by se o hodně líp prodávaly nebo ne?? 

Nevím a těžko říct-v každým případě by měli v novinkách konečně už zrychlithurvajs píše:Svato,no časem asi jo.Ale jak říkám víc by mě lákali starší typy.Apropo nevíš proč ty starší nedělali nejdříve.Myslím,že by se o hodně líp prodávaly nebo ne??

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
no tak o tom(130RS) není pochyb,ale spokojil bych se i se Š100L,kterou jsem taky mělsva57 píše: Nevím a těžko říct-v každým případě by měli v novinkách konečně už zrychlit.Ty by jsi Libore tak kupátko 130 RS,co

Dík za pochvaluhurvajs píše:Jinak k těm tvým modelum Škoda:pro mě velmi dobrý výběr barev,hlavně ten Superb a Octavka

ty barvy jsou výhoda, hlavně že se ví hned z jakých lze model vybrat...
Sbírka modelů Citroën
to je pravda,můžeš hned vybírat ze 4 barev,né jak u AA-tam nám to dávají po kapkáchBaRT píše:ty barvy jsou výhoda, hlavně že se ví hned z jakých lze model vybrat...
Naposledy upravil(a) sva57 dne 03 črc 2009, 22:53, celkem upraveno 2 x.