Kuriozity
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Kuriozity
Nó..za 499 tos měl pořádnou kliku. Mě by za tu cenu stačilo třeba i něco ze série Ertl elite 

Jo, byla to klika, prodejce o tom skvostu nic nevěděl, asi myslel že je to Bburago. Také balení v krabici pěkně ošidil a model přišel bohužel značně poškozen. Obě zrcátka odlomené, navíc prasklé okýnko u řidiče a asi na 3x zlomené to krásné zadní křídlo. Co z toho, že se prodejce omlouval a nabízel ještě i finanční kompenzaci, kterou samozřejmě nikdy neposlal. Model jsem opravil jen jak to šlo, jen to prasklé sklíčko nelze opravit.RosaV8 píše:Nó..za 499 tos měl pořádnou kliku. Mě by za tu cenu stačilo třeba i něco ze série Ertl elite
Takže klika, neklika, občas se nezadaří.
... a to nejde ničím nahradit? Já mám verzi DTM a myslím si,že by to šlo určitě nahradit slídou z krabic od modelůDrafel píše:navíc prasklé okýnko u řidiče

NEVÁHEJTE - EXTRA VELKÝ..MĚŘÍTKO 1/64
...a ještě za tu bombastickou cenu 140 korun

pomalu člověk neví jestli ještě pořád kouká na aukro nebo už je přešel na ftípky.cz

pomalu člověk neví jestli ještě pořád kouká na aukro nebo už je přešel na ftípky.cz
Ješte mohl dodat že je to pozlacené
a bylo by to komplet.P.s.:Ukaž mi odkaz to musím vidět tu aukci
.

už tu aukci nemůžu najít...tak asi skončila. Ale jenom pro informaci...jeden zájemce tam byl..div že se o to nepopralo víc lidí 

- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
spíš ta pojišťovna u který to má asi nebyla nadšená
... každopádně by mě zajímalo jak se mu to povedlo, asi seděl za volantem poprvé

asi se za jízdysashator píše:spíš ta pojišťovna u který to má asi nebyla nadšená... každopádně by mě zajímalo jak se mu to povedlo, asi seděl za volantem poprvé