Kuriozity

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
RosaV8

Re: Kuriozity

Příspěvek od RosaV8 »

Nó..za 499 tos měl pořádnou kliku. Mě by za tu cenu stačilo třeba i něco ze série Ertl elite ;)

Drafel

Příspěvek od Drafel »

RosaV8 píše:Nó..za 499 tos měl pořádnou kliku. Mě by za tu cenu stačilo třeba i něco ze série Ertl elite ;)
Jo, byla to klika, prodejce o tom skvostu nic nevěděl, asi myslel že je to Bburago. Také balení v krabici pěkně ošidil a model přišel bohužel značně poškozen. Obě zrcátka odlomené, navíc prasklé okýnko u řidiče a asi na 3x zlomené to krásné zadní křídlo. Co z toho, že se prodejce omlouval a nabízel ještě i finanční kompenzaci, kterou samozřejmě nikdy neposlal. Model jsem opravil jen jak to šlo, jen to prasklé sklíčko nelze opravit.
Takže klika, neklika, občas se nezadaří.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Drafel píše:navíc prasklé okýnko u řidiče
... a to nejde ničím nahradit? Já mám verzi DTM a myslím si,že by to šlo určitě nahradit slídou z krabic od modelů ;)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

NEVÁHEJTE - EXTRA VELKÝ..MĚŘÍTKO 1/64 :D :D :D :D :D :D ...a ještě za tu bombastickou cenu 140 korun :shock:
Obrázek
pomalu člověk neví jestli ještě pořád kouká na aukro nebo už je přešel na ftípky.cz

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Ješte mohl dodat že je to pozlacené :lol: a bylo by to komplet.P.s.:Ukaž mi odkaz to musím vidět tu aukci :) .

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

už tu aukci nemůžu najít...tak asi skončila. Ale jenom pro informaci...jeden zájemce tam byl..div že se o to nepopralo víc lidí :)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

... si koupí jiný ;)

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

spíš ta pojišťovna u který to má asi nebyla nadšená :lol: ... každopádně by mě zajímalo jak se mu to povedlo, asi seděl za volantem poprvé

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

sashator píše:spíš ta pojišťovna u který to má asi nebyla nadšená :lol: ... každopádně by mě zajímalo jak se mu to povedlo, asi seděl za volantem poprvé
asi se za jízdy :lol: kochal

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“