Muscle cars

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
lazard

Re: Muscle cars

Příspěvek od lazard »

Jak vidim Vas muscle car madness tak si rikam, ze uz dlouho jsem si zadne americke zelezo nekoupil. Problem je v tom, ze ted neni nic, co bych extra chtel. Asi si budu muset jeste chvili pockat (napr. na vhodneho 71 chargera nebo 71 cudu nebo 70 challengera).

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Můj poslední DODGE Challenger R/T 440 Six Pack Hardtop od Highway 61 v podrobnějších foto :

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak z tohoto Oldse mám obrovskou radost. Dlouho jsem se na něj chystal, strašně se mi líbil a výsledek splnil očekávání. Nádherná modrobílá barevná kombinace s bělostným interiérem. Překrásné zpracování od Exact Detail.
Někteří by možná dali přednost 442 z některého z dřívějších modelových roků, protože v tomto roce 1972 už šly výkony motorů u Muscle Cars dolů, byla to jejich labutí píseň. Navíc tento je s menším motorem 350ci, nikoli s big blockem 455ci.
Ale ta barevná kombinace je tak krásná, že jsem ho prostě musel mít. Navíc to auto má jako všechny Exact Detaily i přímou konkrétní předlohu. Jeho majitelkou je paní Eva Cooper a u Exact Detailu si ho od ní zapůjčili, když vytvářeli tento model.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Red

Příspěvek od Red »

Krásný Olds, Dalibore, také se mi v této kombinaci moc líbí.

lazard

Příspěvek od lazard »

Pekne, ale jak pises, je to rok 1972.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Příznivci Muscle Cars, proberte se :!:
Poslední dobou tady přidávám jenom já, a to jsem spíše ferrarista. :D

Tak tedy podrobnější foto mého dalšího Exactu : SHELBY G.T.500 KR

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Zdravím všechny blázny sběratele (amerik obzvláště),
po několikaměsíční odmlce způsobené ne zcela dobrovolným vyhýbaní se tomuto fóru, jsem zpět. Moje dlouhá nečinnost byla jak jsem již v létě psal způsobena díky dodělávání nového bydlení a jelikož všechny peníze padly právě na střechu nad hlavou, neměl jsem tu sílu ani několik měsíců nahlížet na tyto stránky, protože bych nevydržel, nějáké modely si koupil a místo na sedačce bych teď tuto zprávu psal na zemi :D . Dost bylo fňukání. Zkrátka a dobře, doufám, že zase pár těch modýlků přibyde- poslední koupený model je totiž z února loňského roku a to už je setsakramentsky dlouho.
Tak z tohoto Oldse mám obrovskou radost. Dlouho jsem se na něj chystal, strašně se mi líbil a výsledek splnil očekávání. Nádherná modrobílá barevná kombinace s bělostným interiérem. Překrásné zpracování od Exact Detail.
Dalibore, velice ti tuto 442 závidím. Po nějaké verzi této krásné muscle cary pokukuji již asi 2 roky a ne a ne se rozhoupat. Mohl bych se zeptat na kolik tě vyšla, případně kde jsi ji pořizoval?
A s Shelby od Exactu člověk nikdy nešlápne vedle. Já mám GT350 z roku 67 a taky je to můj oblíbený model. Škoda jen, že Exact teď podobně jako GMP nedělá žádné nové modely (ještě že jich přeci jenom pár nemám, ale co budu dělat pak to nevím :D ).

Já mám teď vyhlídnutých hned několik adeptů, které budu muset rozložit do více měsíců (ale bohužel od dubna to bude s taháním modelů z Améru zase složitější)- chtěl bych nějakého Chargera ze série Authentics (70 + 71), pak jsem si vyhlídl Mercury Cougar 69 (starej Ertl Elite), právě toho Oldse 442, možná Chevy Novu od Ertlu (u GMP verze mě s..e, že krom motoru člověk nic neotevře), no a takhle bych mohl ještě chvilku pokračovat... tak uvidíme jak to všechno dopadne

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Dobrej výběr...škoda, že mě čeká podobnej půst jako tebe. Ale časem bych určitě chtěl taky nějakýho toho chargera 1971, chevelle 1966 a kdyby byl za fajn cenu tak i road runner / GTX od GMP. Mno a chevelle 1970 od GMP by taky nebyl na škodu :D Taky by konečně někdo mohl najít odvahu přijít s nějakým "truckem"...třeba některou ze starších generací F-350, chevy silverado nebo třeba s fordem bronco či chevy blazer :) .

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No konečně jste se probudili. :D

Sasho, toho Oldse jsem pořídil na eBai, někde z Ohia, cena mě tehdy vyšla na cca 2.250,-. Shelby GT 350 mám taky, přišel v jednom balíčku s GT 500KR, fotky budou velice brzo. Ale ze všech nejraději mám Chargery. Autoworld teď pokračuje v řadě, stále pod značkou Ertl Authentics a třeba Chargerů z 1971 je už pěkná kolekce. Mám teď na cestě 2 kusy. Naobjednával jsem toho teďka z ameriky hodně a po 1.4. si dám pohov.

Roso, já myslím, že to s tím půstem teď nebude až takové strašné. ;)

Red

Příspěvek od Red »

Já teď taky nic nestíhám, co se nám narodil druhý potomek a také už modelů nebude určitě tolik.
Dnes jsem se snažil nafotit nějaké mé starší muscle cary, ale moc se mi fotky nelibí, ještě je proberu a nějaké sem později hodím. Nejsem moc dobrý fotograf a ani přístroj není žádná sláva.
Máš na cestě z USA nějaké pěkné "ameriky", Dalibore?
Já se teď rozhodl koupit nějaký GMP Road Runner.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“