To máš pravdu,ty kola jsou příšerný a Norev v tomto směru nepoučitelnýRosaV8 píše: že se Norev poučil a upravil kola u 911ctky
Porsche
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porsche
Pánové sběratelé co říkáte na tento počin AA http://www.autoartmodels.com/web/produc ... A62B419CD3 nebo http://www.autoartmodels.com/web/produc ... A62B419CD3 .
Jsem z nich paf..Pokud autoart nijak nesprasí nissana gtr v 1:12, tak si musím jeden z těch dvou pořídit
.
Jsem z nich paf..Pokud autoart nijak nesprasí nissana gtr v 1:12, tak si musím jeden z těch dvou pořídit

Pěkný...nikdy jsem ale neměl dvanáctinu v ruce tak by mě zajímalo co to umí. Nebo jsou to jenom nafouknuté osmnáctiny s lépe čitelnými detaily?
Já také ne, ale zajímalo by mně toRosaV8 píše:Pěkný...nikdy jsem ale neměl dvanáctinu v ruce tak by mě zajímalo co to umí. Nebo jsou to jenom nafouknuté osmnáctiny s lépe čitelnými detaily?

Podle mně to bude v dotaženosti detailů až do extrému, například v interiér(Posuvné sedačky, clony proti sluníčku) nebo taková blbost jako páte dveře na pružinu.Prostě cokoliv co by v 1:18 nešlo udělat, nebo šlo s nezkousnutelnými kompromisy.Cenově jsou tyto modely sice náročnější, ale do roka jich vychází tolik, že by to člověk spočítal na prstech jedné ruky.Takže těch cca 10 tis. za perfektně zpracovaný model a za rok se vlastně ztratí...
No jo, ale to by sis pak musel k nim pořídit od AA Veyrona , Murcielago a Gallardo , Ford GT , od Kyosha Enzo, F40 a Countache a samozřejmě taky Mercedes-Benz SLR McLaren od CMC.Ondra píše:Jsem z nich paf..Pokud autoart nijak nesprasí nissana gtr v 1:12, tak si musím jeden z těch dvou pořídit.

A ještě by mu chyběl Mercedes CLK GTR od AADali.B píše:
No jo, ale to by sis pak musel k nim pořídit od AA Veyrona , Murcielago a Gallardo , Ford GT , od Kyosha Enzo, F40 a Countache a samozřejmě taky Mercedes-Benz SLR McLaren od CMC.
A z deseti tisíc Kč máme stovečku a to jsme ještě ani pořádně nezačali. Pokud je Ondra i na závoďáky, tak by tu byl ještě Jaguar D Type od AA.
A mezi ně jako zlatý hřeb Jaguar XJ 220 od Maista
A mezi ně jako zlatý hřeb Jaguar XJ 220 od Maista

Nissana plánuji už od doby, kdy byl veřejnosti představen.Prostě supersport pro všechny, který nemá chybu, časem to jistě bude klasika.
A to porsche jedině když se objeví nějaký strýček Uli Schnitzel z Německa

To by se taky časem mohl objevit inzerát typu: "Vyměním sbírku modelů za zachovalý starší vůz značky jaguar, P.S. - manželka na mě už tlačí"