Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche

Příspěvek od sva57 »

RosaV8 píše: že se Norev poučil a upravil kola u 911ctky
To máš pravdu,ty kola jsou příšerný a Norev v tomto směru nepoučitelný

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Pánové sběratelé co říkáte na tento počin AA http://www.autoartmodels.com/web/produc ... A62B419CD3 nebo http://www.autoartmodels.com/web/produc ... A62B419CD3 .

Jsem z nich paf..Pokud autoart nijak nesprasí nissana gtr v 1:12, tak si musím jeden z těch dvou pořídit :) .

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Pěkný...nikdy jsem ale neměl dvanáctinu v ruce tak by mě zajímalo co to umí. Nebo jsou to jenom nafouknuté osmnáctiny s lépe čitelnými detaily?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Je to pěkný,ale nebudu tříštit svou sbírku ;)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

RosaV8 píše:Pěkný...nikdy jsem ale neměl dvanáctinu v ruce tak by mě zajímalo co to umí. Nebo jsou to jenom nafouknuté osmnáctiny s lépe čitelnými detaily?
Já také ne, ale zajímalo by mně to :D .

Podle mně to bude v dotaženosti detailů až do extrému, například v interiér(Posuvné sedačky, clony proti sluníčku) nebo taková blbost jako páte dveře na pružinu.Prostě cokoliv co by v 1:18 nešlo udělat, nebo šlo s nezkousnutelnými kompromisy.Cenově jsou tyto modely sice náročnější, ale do roka jich vychází tolik, že by to člověk spočítal na prstech jedné ruky.Takže těch cca 10 tis. za perfektně zpracovaný model a za rok se vlastně ztratí...

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ondra píše:Jsem z nich paf..Pokud autoart nijak nesprasí nissana gtr v 1:12, tak si musím jeden z těch dvou pořídit :) .
No jo, ale to by sis pak musel k nim pořídit od AA Veyrona , Murcielago a Gallardo , Ford GT , od Kyosha Enzo, F40 a Countache a samozřejmě taky Mercedes-Benz SLR McLaren od CMC. :D

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:
No jo, ale to by sis pak musel k nim pořídit od AA Veyrona , Murcielago a Gallardo , Ford GT , od Kyosha Enzo, F40 a Countache a samozřejmě taky Mercedes-Benz SLR McLaren od CMC. :D
A ještě by mu chyběl Mercedes CLK GTR od AA

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A z deseti tisíc Kč máme stovečku a to jsme ještě ani pořádně nezačali. Pokud je Ondra i na závoďáky, tak by tu byl ještě Jaguar D Type od AA.
A mezi ně jako zlatý hřeb Jaguar XJ 220 od Maista ;)

Ondra

Příspěvek od Ondra »

:lol: Já mluvil jenom o těch dvou modelech, né o celém parkovišti.

Nissana plánuji už od doby, kdy byl veřejnosti představen.Prostě supersport pro všechny, který nemá chybu, časem to jistě bude klasika.

A to porsche jedině když se objeví nějaký strýček Uli Schnitzel z Německa :D (Jestli by pak měla ta 1/12 smysl :lol: ).

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

To by se taky časem mohl objevit inzerát typu: "Vyměním sbírku modelů za zachovalý starší vůz značky jaguar, P.S. - manželka na mě už tlačí"

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“