Ferrari
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Ferrari
No ale pohledem to nepozáš,že střecha je plast-je to dost věrohodný
Jenom pro zpestření, už sbírám i skleničky.
Už mám všech 6, ale ještě by mohli udělat třeba něco z Laudou nebo Scheckterem. A taky Fangio by si zasloužil.

Už mám všech 6, ale ještě by mohli udělat třeba něco z Laudou nebo Scheckterem. A taky Fangio by si zasloužil.

Tak by jsi si měl otevřít nové téma-skleničky.Nebo že by byly v měřítku 1/18Dali.B píše:Jenom pro zpestření, už sbírám i skleničky.![]()

OT
Už jsem na tom jak Dali:

Zlatá, vydaná v edici 500ks - kapitáni průmyslu (z aut je tam ještě Bugatti)
Už jsem na tom jak Dali:

Zlatá, vydaná v edici 500ks - kapitáni průmyslu (z aut je tam ještě Bugatti)
Sbírka modelů Citroën
No jen aby se nám modelářské fórum nezměnilo na fórum skleniček a mincí 

Dobrý den
zdá se mi,že u F40 od KY je více zdvižený předek než by odpovídalo skutečnosti.To by pak při vyšších rychlostech bylo prakticky neřiditelné.
zdá se mi,že u F40 od KY je více zdvižený předek než by odpovídalo skutečnosti.To by pak při vyšších rychlostech bylo prakticky neřiditelné.
Mám dvě F40 od Kyosha-klasickou verzi a Light Weight a při porovnání s fotkama skutečných aut bych ani neřekl 

mám tu odlehčenou a nemohu si pomoct,ale v bočním profilu mi přijde jako při akceleraci v porovnání třeba s HW.Mám dojem,že podvozkově má být světlost minimálně konstantní.Nebo,že by to byl klam?