Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
-
Re: Poslední přírůstky
Škoda Superb II (Abrex)
Měl jsem cestu do Strašnic, tak jsem se jen tak zběžně podíval do Fox Toys v Tukatský. V krámě letmo přejíždím regál s osmnáctkama (rozhodně jsem neměl v úmyslu nic kupovat) a v tom oněmim v úžas - Superb II (měli je na krámě od odpoledne, já tam byl v šest večer)! Byl jsem tak paralyzován, že jsem si ho vzal. Až teď přemejšlim o tom, že bych ho na Aukru sehnal levnjěc. No, 29.6. mám svátek takže dárek to bude pěknej. Proto jsem taky zatim nehodim fotky - budiž vám tato "esej" o modelu náhradou.
Jinak musím říct, že od Abrexu jsem čekal možná tak Filcku, ale Superba rozhodně ne.
EDIT: Tak alespoň ilustrační snímek..
Měl jsem cestu do Strašnic, tak jsem se jen tak zběžně podíval do Fox Toys v Tukatský. V krámě letmo přejíždím regál s osmnáctkama (rozhodně jsem neměl v úmyslu nic kupovat) a v tom oněmim v úžas - Superb II (měli je na krámě od odpoledne, já tam byl v šest večer)! Byl jsem tak paralyzován, že jsem si ho vzal. Až teď přemejšlim o tom, že bych ho na Aukru sehnal levnjěc. No, 29.6. mám svátek takže dárek to bude pěknej. Proto jsem taky zatim nehodim fotky - budiž vám tato "esej" o modelu náhradou.
Jinak musím říct, že od Abrexu jsem čekal možná tak Filcku, ale Superba rozhodně ne.
EDIT: Tak alespoň ilustrační snímek..
to je nádhera! Hele a nechceš mi ho taky koupit k svátku, kterej mám taky 29.6.
-
Pošlu foto...pavel14 píše:to je nádhera! Hele a nechceš mi ho taky koupit k svátku, kterej mám taky 29.6.
-
Knečne príjemné prekvapenie od Abrexu, aj keď by som bol privítal skôr Octaviu RS, ale aj Superb poteší
jj-konečně se snad rozhýbaliLeonCupraR píše:Knečne príjemné prekvapenie od Abrexu, aj keď by som bol privítal skôr Octaviu RS, ale aj Superb poteší
Díval jsem se na Fox,tam mají Superb v 5 barvách(cena 1350),ale na všech fotkách to vypadá,že moc nesedí LZ dveře,jsou poněkud utopené.Jak je to u tvého modelu?Fricoolinek píše:Pošlu foto...
Já mám svátek 21.6 a dostal jsem B.Brooklands a Plymouth Aar Cuda.
Tím si nejsem tak jistej-když jsou dveře utopený,tak možná akorát vysunout na pantech -no a u modelu to bude asi problémBaRT píše:každá Škoda je DO-DO (Dodělej -Doma) dveře přihneš...
Jo to máš dobře zařízený-to co si já nekoupím sám,tak to nemámgary28 píše:Já mám svátek 21.6 a dostal jsem B.Brooklands a Plymouth Aar Cuda.