Fotogalerie 18

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Re: Fotogalerie 18

Příspěvek od ksmotorsport »

Jo,na ty světla jsem zapoměl...

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

To : Sva57 a ksmotorsport
Pánové, prosím, mohli byste se mi kouknout na Vaše Espady, jestli mají na předních sedačkách pásy :?:
Dnes jsem si ji pořídil - modrou :D a u středového tunelu jsou vymodelované zácvaky na pásy, ale pásy kde nic tu nic.
Jen v podlaze za sedačkou u prahu zejí nějaké štěrbiny, jako by tam něco mělo být....
Díky

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Dali.B píše:To : Sva57 a ksmotorsport
Pánové, prosím, mohli byste se mi kouknout na Vaše Espady, jestli mají na předních sedačkách pásy :?:
Dnes jsem si ji pořídil - modrou :D a u středového tunelu jsou vymodelované zácvaky na pásy, ale pásy kde nic tu nic.
Jen v podlaze za sedačkou u prahu zejí nějaké štěrbiny, jako by tam něco mělo být....
Díky
Dobrý postřeh.Ve stříbrné pásy jsou a v modré ne...to je lumpárna :roll: :)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

ksmotorsport píše: Dobrý postřeh.Ve stříbrné pásy jsou a v modré ne...to je lumpárna :roll: :)
Karel

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

ksmotorsport píše:Dobrý postřeh.Ve stříbrné pásy jsou a v modré ne...to je lumpárna :roll: :)
Tak na modré jsou mezi předníma sedačkama spodní části pásu na zacvakávání, a to jak u modré,tak u zlaté.Po klasických pásech ani památky.
A jelikož u té zlaté a stříbrné jsou úplně totožné interiéry,tak bych Tě Karle požádal o foto pásů u té Tvé stříbrné Espady
Naposledy upravil(a) sva57 dne 27 čer 2009, 11:47, celkem upraveno 1 x.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

A Svaťa bude muset koupit i stříbrnou zatracovanou barvu....
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Díky Karle a Sváťo za prověření těch pásů, takže na zlaté taky nic :!: :!: :!: Včera jsem fakt myslel, že se vyvrátím, ani bych na to nepřišel, ale přivedly mě na to ty škvíry v koberci u prahů, tak si říkám na co tam jsou, co tam chybí a není, a ejhle pásy. V prodejně jsem si toho nevšim, mají ty dveře zatažené tou gumou, takže do interiéru nebylo moc vidět a doma jsem už jenom zíral. :o Tak jsem už truchlil, že mám jediný zmetek, ale jak vidím, pouze ta stříbrná, co se mě nelíbí je s pásy, taková smůla 8-) U červené si už taky nedělám iluze. Jak Karel napsal, že stříbrná je má, tak jsem doufal ve zlatou, ale Sváťa pohřbil veškeré mé naděje. Tak to asi nechám plavat, není za co měnit.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Nemáš zač Dalibore,ale teď se vlastně ukázala výhoda kombinace zlaté barvy a tmavého vnitřku-to že tam chybí pásy zase tak nebije do očí :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No ono to zase nějak do očí nebije, pokud jsou dveře zavřené, není šance to zaznamenat. A světlý interiér je prostě krásný. Až mě štve, že jsem si toho vůbec všiml. Co oči nevidí, srdce....
Doufám, že jsem pánové ani Vám příliš nepokazil radost z modelů, berme to jako, že prostě nejsou vymodelovány, jako že ve světlometu třeba taky není žárovka :) Ale na další model, co si koupím už se tak pečlivě raději nebudu dívat. ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Né,to je v pohodě,prostě jsme to koupili tak,jak to dodali do prodeje.Ale jinak mám z těch Espad velkou radost,jsou to moc hezký auta i modely :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“