Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotogalerie 18
To : Sva57 a ksmotorsport
Pánové, prosím, mohli byste se mi kouknout na Vaše Espady, jestli mají na předních sedačkách pásy
Dnes jsem si ji pořídil - modrou
a u středového tunelu jsou vymodelované zácvaky na pásy, ale pásy kde nic tu nic.
Jen v podlaze za sedačkou u prahu zejí nějaké štěrbiny, jako by tam něco mělo být....
Díky
Pánové, prosím, mohli byste se mi kouknout na Vaše Espady, jestli mají na předních sedačkách pásy

Dnes jsem si ji pořídil - modrou

Jen v podlaze za sedačkou u prahu zejí nějaké štěrbiny, jako by tam něco mělo být....
Díky
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý postřeh.Ve stříbrné pásy jsou a v modré ne...to je lumpárnaDali.B píše:To : Sva57 a ksmotorsport
Pánové, prosím, mohli byste se mi kouknout na Vaše Espady, jestli mají na předních sedačkách pásy![]()
Dnes jsem si ji pořídil - modroua u středového tunelu jsou vymodelované zácvaky na pásy, ale pásy kde nic tu nic.
Díky

Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
Karelksmotorsport píše: Dobrý postřeh.Ve stříbrné pásy jsou a v modré ne...to je lumpárna![]()
Karel66
Tak na modré jsou mezi předníma sedačkama spodní části pásu na zacvakávání, a to jak u modré,tak u zlaté.Po klasických pásech ani památky.ksmotorsport píše:Dobrý postřeh.Ve stříbrné pásy jsou a v modré ne...to je lumpárna![]()
A jelikož u té zlaté a stříbrné jsou úplně totožné interiéry,tak bych Tě Karle požádal o foto pásů u té Tvé stříbrné Espady
Naposledy upravil(a) sva57 dne 27 čer 2009, 11:47, celkem upraveno 1 x.
A Svaťa bude muset koupit i stříbrnou zatracovanou barvu....
Sbírka modelů Citroën
Díky Karle a Sváťo za prověření těch pásů, takže na zlaté taky nic
Včera jsem fakt myslel, že se vyvrátím, ani bych na to nepřišel, ale přivedly mě na to ty škvíry v koberci u prahů, tak si říkám na co tam jsou, co tam chybí a není, a ejhle pásy. V prodejně jsem si toho nevšim, mají ty dveře zatažené tou gumou, takže do interiéru nebylo moc vidět a doma jsem už jenom zíral.
Tak jsem už truchlil, že mám jediný zmetek, ale jak vidím, pouze ta stříbrná, co se mě nelíbí je s pásy, taková smůla
U červené si už taky nedělám iluze. Jak Karel napsal, že stříbrná je má, tak jsem doufal ve zlatou, ale Sváťa pohřbil veškeré mé naděje. Tak to asi nechám plavat, není za co měnit.

Nemáš zač Dalibore,ale teď se vlastně ukázala výhoda kombinace zlaté barvy a tmavého vnitřku-to že tam chybí pásy zase tak nebije do očí 

No ono to zase nějak do očí nebije, pokud jsou dveře zavřené, není šance to zaznamenat. A světlý interiér je prostě krásný. Až mě štve, že jsem si toho vůbec všiml. Co oči nevidí, srdce....
Doufám, že jsem pánové ani Vám příliš nepokazil radost z modelů, berme to jako, že prostě nejsou vymodelovány, jako že ve světlometu třeba taky není žárovka
Ale na další model, co si koupím už se tak pečlivě raději nebudu dívat. 
Doufám, že jsem pánové ani Vám příliš nepokazil radost z modelů, berme to jako, že prostě nejsou vymodelovány, jako že ve světlometu třeba taky není žárovka

Né,to je v pohodě,prostě jsme to koupili tak,jak to dodali do prodeje.Ale jinak mám z těch Espad velkou radost,jsou to moc hezký auta i modely