Muscle cars

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sashator
Kontaktovat uživatele:

Re: Muscle cars

Příspěvek od sashator »

Dalibore, pěknej Fairlane- jestli si ho vyhrál na aukru tak ho máš od mýho bráchy kterej má slabost právě pro Fairlany a nechal si poslat 2 ze Států :D , každopádně mně se líbí verze se střechou i bez, např. u svýho RoadRunnera to taky pořád střídám ;) ...mně by se teď momentálně nejvíc líbil Porkchop Scarelane II, dragstery a závodní verze Fairlaneu jsou slušný

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No máš pravdu Sašo, vyhrál jsem ho na Aukru. :D Kupoval jsem ho ale od nějaké paní, ale možná má něco společného s Tvým bráchou. ;) Ale super cena za GMP :!:
Já nevím, ale ty dragstery a americké závodní plecháče mě nějak neberou (zatím). ;)

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Kupoval jsem ho ale od nějaké paní, ale možná má něco společného s Tvým bráchou
Ta paní je bráchova přítelkyně, mají aukro registrované na ni. Jo cena to byla super, on brácha na tom nechtěl nějak vydělávat- vzal ze Států dva totožný modely kvůli ceně a poštovnýmu. Já to tak už jednou taky udělal, u nás to pak není problém udat ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak, že teda děkuju bráchovi. :D

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Tak to jsem hlavně rád, že jsi spokojenej a bráchovi to vyřídím ;)

Jinak ještě jsem teď našel novinku od Autoartu- Ford Mustang GT 2008 BULLITT- musím říct, že mě se velice líbí a ročníku 1968 asi pořídím mladšího bráchu :D

Obrázek

licer

Příspěvek od licer »

Kamaří rodinka pohromadě: Z/28 authentics, SS350 a ZL1 COPO RS (oba HW61)

Obrázek

Obrázek

Dneska už můžu říct, že Authentics vychází ve srovnání s HW61 lépe. Markantní je to na chromovaných doplňcích (doslova do očí bijící rozdíly v kvalitě) a authentics jsou o dost težší! Modely musím mít podepřené, jinak se kola "rozjedou".

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

pár přírůstků do sbírky, u všech se vlastně jedná o starší bratříčky již vlastněných modelů :D

Dodge Charger 1968 od Ertl Authentics
Obrázek

Plymouth Cuda 70 od Hwy61
Obrázek

Plymouth GTX 1967 od Hwy61
Obrázek

Ze všech mám pochopitelně velkou radost, ale asi největší z Chargera (můj oblíbený bullitt ročník, i když jiná barva). Jelikož se brzy stěhuji, tak jsem mu ještě ani nesundal igelit s pneumatik, z krabice byl vytažený jenom na vyfocení.

Dneska už můžu říct, že Authentics vychází ve srovnání s HW61 lépe
určitě souhlasím, Authentics jsou podle mě na tom nejlépe v poměru cena x kvalita. Hwy61 je cenově parádní, ale v drobnostech a celkovém provedení na Ertl nemá

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak a já se taky pochlubím se svým posledním Chargerem, taky ročník 1968. :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 04 pro 2010, 21:44, celkem upraveno 2 x.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A ještě TŘI KLUCI BRATŘI CHARGEŘI : 426 Hemi 1966 , R/T 440 Magnum 1968 , R/T 426 Hemi 1971

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 04 pro 2010, 21:46, celkem upraveno 1 x.

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Pěkné. Taky jsem o Chargeru pro Matco tools uvažoval, ale co rozhodlo byla barva- Matco tools dělají modrou 68, zelenou 69 a červenou 70. A právě ty barvy již mám u jiných ročníků nebo je plánuji. Verzi Authentics pro Matco teď spíš plánuju Chevelle 66. Ale jelikož teď zařizuji bydlení, tak modely budou muset na chvilku počkat ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“