Porsche

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Porsche

Příspěvek od Dali.B »

997 GT3 Cup a RSR

Obrázek

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Aerodynamická krása roku 1971
Porsche 917 L Gulf LeMans 1971 #17 AUTOart

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Více fotografii ve vyšším rozlišení :geek: na http://jirka-automodely-1-18.galerie.cz ... sche-917-l
Naposledy upravil(a) Jirka dne 15 zář 2010, 15:16, celkem upraveno 2 x.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Pro zařazení tohodle Porscháku do mé kolekce mě přesvědčily jeho výkony. V ALMS dokázal mnohokrát porazit o třídu výše zařazené ropácké Audiny.
Bravo Porsche - nafta patří do traktoru, maximálně do spotřebního auta, ne do auta závodního. Bohužel Porsche už není PORSCHE, kdyby Porsche koupilo ten pokleslý koncern VW, mohlo to něco přinést, ale bohužel to dopadlo naopak. Kýčovitá komerce je na obzoru...... Cayenne, Panamera a další budou následovat. :(
AA umí stále ještě udělat odnímatelné kapoty a alespoň trochu znázornit motor. :D

Obrázek

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

za ten motor buď rád to se u AA cení :D
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já si myslím, že kdyby dělali od těch modelů, co nejsou otvírací (Bentleye z LM, Xsary, 307, C4, Vipery a Corvetty C6 Competition atd.) otvírací verze třeba o 30eu dražší, že se to prodá. A dokonce lépe než ty Body Shell. Dá se říct, že skoro všechny Body Shell se po čase prodávají s obrovskými slevami, to o něčem svědčí... Většina sběratelů je nechce.

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dalibore naprostý souhlas,i kdybych dal za ty dva AA otvírací Citroeny WRC(xsara,C4) a Peugeot 307 WRC o něco víc,určitě by mě to nezruinovalo a byl bych spokojenější :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Exoto Porsche 935
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Porsche 935 K3(Carousel1 versus True Scale Miniatures)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Mezi uvedením těchto modelů do prodeje uplynulo 5 let (Carousel 2004,True Scale 2009).
U True Scale vyřešili pár nedostatků,které byly u Carouselu-příliš přizvednutá přední část(u mého modelu jsem to již částečně upravil-snížení cca o necelý 1 mm)
a příliš velký rozchod kol.Model od True Scale je již podstatně detailnější(je to rozdíl jako mapř.mezi Mattel a Mattel-Elite).Ale i tak podle mého názoru True scale nedosahuje úrovně např.AA Signature.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

PORSCHE 917 K (AA)
Obrázek
Obrázek

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Tak jsem se po nakouknutí do nabídky FoxToysu začínal radovat, že se Norev poučil a upravil kola u 911ctky. No ale nedalo mi to a radši jsem kouknul do katalogu a kde nic tu nic...a po menším pátrání se ukázalo, že zatímco nabízeným zbožím je turbo 1/18 od Norevu, na fotce je turbo 1/43 od Ebbra (které se mi zdá podstatně povedenější). Leckomu by to mohlo být jedno, ale já bych se docela divil, co mi to poslali :?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“