Fotogalerie 18

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: Fotogalerie 18

Příspěvek od BaRT »

na ameriku jen tak něco nemá :-)
Sbírka modelů Citroën

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

kazdemu čo jeho je :D...amerika vacsinou nevkus, ale ked vezmem to najlepsie z nej..motor...a dam ho do europskeho hávu , to je už parádne Iso Grifo 7litri , Facel Vega,De Tomaso alebo Jensen Interceptor :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

sva57 píše:No myslel jsem , že máš lepší vkus - ale v tvým případě bych řekl spíš že máš americkej nevkus :roll:
:lol: ... a díky za brouka, už se fotí ;)

lazard

Příspěvek od lazard »

No myslel jsem , že máš lepší vkus - ale v tvým případě bych řekl spíš že máš americkej nevkus
Je dobre videt jak Svato stavis svuj vkus nade vse. Mi je samozrejme uplne jedno, co se Tobe, i jinym, libi nebo ne, ale striktne nekomu rikat, ze ma nevkus mi pripada divne. Polde mne, jak ty stare americke kraksny, tak ty jecici moderni evropske plechovky maji vsechny neco do sebe, zalezi pouze na uhlu pohledu. Ale to je pouze muj nazor, ktery nikomu nevnucuji. Lepe by bylo, kdybych ho ale vubec nenapsal. Nebo ze bych cely prispevek radeji vymazal?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Všechno má Dušane svou akci a posléze také reakci.A když je ti to všechno jedno,nechápu, proč se toho vůbec chytáš.Takže abych to uzavřel-byla to pouze reakce na vladamirovu nejapnou poznámku-nic jiného za tím nehledej-ok? ;)
P.S. jo a nejseš ty náhodou učitel :?: :lol:

lazard

Příspěvek od lazard »

jo a nejseš ty náhodou učitel
A z ceho Svato usuzujes, ze bych mel byt ucitel? A i kdyby, tak co by na tom bylo nevhodneho, ne-li spatneho?

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Společné foto

ALFA ROMEO TZ 1963 + TZ2 1965

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vladamir

Příspěvek od Vladamir »

reakce na vladamirovu nejapnou poznámku-nic jiného za tím nehledej-ok? ;) - cituji Sváťu

... myslel jsem, že je to poznámka taková odlehčující, žertovná, ale nejapná ??? ;) :lol:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No budeme se raději věnovat modelům ;) :)
Nemohu si pomoct, ale TZ má takovou větší duši. Kdežto TZ2 mě připadá taková bez nápadů ala Melkus. Právě z toho důvodu TZ3 vychází z TZ a nikoliv z TZ2.
Já osobně jsem byl při zakoupení z TZ2 trošku zklamaný.Na druhou stranu mě překvapilo, jak je to malinký auto.

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Vyvenčení Š Populár, B. Atlantic a MB 550KObrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“