Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
No jelikož to můžu porovnat v reálu,tak mě ta červeno-žlutá
Upřesním - poslední co jsi koupil už jen pro ty přídavné světla takže se shodujem.
Dost dobry model od Kyosha v 1/18 a legenda automobiloveho prumyslu - 1948 Tucker 48 take nespávně označovaný jako Tucker Torpedo, protože jmeno Torpedo bylo užito pouze behěm vyvoje a rekalmy na auto, ale ne během jeho sktecné výroby a prodeje. Skutecneho auta bylo vyrobeno 51 kusu. zde je modell:
S 1951 Studebaker Champion Starlight Coupe od Highway 61:
A s 1948 Indian Chief Roadmaster od Stratford Precision Models:
S 1951 Studebaker Champion Starlight Coupe od Highway 61:
A s 1948 Indian Chief Roadmaster od Stratford Precision Models:
gratulujem krasny model, mne sa to auto tiez velmi paci ..jj názov Torpedo do výroby nepouzili lebo po 2.sv. vojne to nebol velmi popularny názov
modrý Mondial, pekný Mondial
MERCEDES BENZ 190E 2,5-16V EVO2 1991-AUTOart
Další foto na :
Další foto na :
Znáte to video, kde kamera jede prosluněnou krajinou, pohoda a najednou na vás ze spodu vykoukne nějaká ječící hrůza?
Tak nějak jsem si připadal, když jsem si roloval Lazardovy snímky s parádními modely a najednou ... Sváťovy plechovky....
Tak nějak jsem si připadal, když jsem si roloval Lazardovy snímky s parádními modely a najednou ... Sváťovy plechovky....
No myslel jsem , že máš lepší vkus - ale v tvým případě bych řekl spíš že máš americkej nevkus