Fotogalerie 18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotogalerie 18
Taky se Dalibore kolikrát sám sobě divím,protože to je taky potenciální riziko,že se někde něco na modelech zmrví.Vždycky si říkám,že teď je to naposled.. 

u mě máte obdiv všichni, kdo fotíte, stahujete a nahráváte na fórum
Já když už se dokopu k focení, tak to mám ve foťáku měsíc 

Muj posledni prirustek: 1/18 1957 Ford Thunderbird ze serie Precision 100 delane ERTLem pro Ford. Je to dobry model, ale cekal jsem vice, pote, co jsem o modelu neco cetl. Navic, muj model ma uvolnene prave predni kolo a nejde to nijak napravit (pritahnuti kola k jeho ose nepomohlo), cili jsem na model a na prodejce (z Nemecka) nastvany. Vse je samozrejme moje chyba, protze jsem si model nemel vubec kupovat.

To fakt škoda, protože jinak to je model moc hezký. Jak se mají figurky
Žádná postavička nová není 

To kolo se mi podarilo trochu napravit hrubou silou (ohnutim casti rizeni na podvozku).To fakt škoda, protože jinak to je model moc hezký
Dekuji za optani. Ted jsou na ceste dalsi 3 nedostatkove figurky. Uz jich ale kupuji malo: jednak uz mam temer vsechny co existuji a druhak muj kontakt v Japonsku uz tam neni, takze uz nemuzu kupovat z japonskeho Yahoo (na japonskem eBay (Rakuten) nic neni).Jak se mají figurkyŽádná postavička nová není
Skolni fotky Aventadoru s starsim brachou Murcielagem a jeho spoluzaky (Enzo, CGT, Veyron, CCX) a jejich ucitel (Monaro):

jednu pěknou dalo NEOmodels na své stránky:

plná velikost:
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0326_n.jpg

plná velikost:
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0326_n.jpg
Sbírka modelů Citroën
BMW M6 F13 COUPE 2012-Paragon

BMW M6 E63 vs.F13-Kyosho vs. Paragon

BMW M6 E63 vs.F13-Kyosho vs. Paragon
Sem tam tu mrknu co tu dáš nového Svaťo, no nedá mě to se neozvat.Vždyť ty fotky byly kompletní.Asi záleží jak kdo má nastavený program na svém PC.Jak ti přijde Otík dej sem foto Alpiny, konečně bych se chtěl podívat na pořádné obrázky. 

...ale nefoť to Sváťo za šera na balkóně
my klidně počkáme až bude denní světlo