Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Vlad

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od Vlad »

Pre kamarata ferraristu "spinava a trochu buchnuta limitka" P4 Daytona 1967 od GMP - vraj taka, ako dosla zavod.
Na foto je vidno, ako nesedi predna kapota. Nalepene plasty okolo chladica ju nadvihuju. Da sa to upravit, ale take nieco by sa pri tejto cenovej relacii nemalo stavat.

Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Pěkné-Jagermeister jsi koupil jako set :?:
No a u toho F 330 P4 ten zvednutý předek nespravíš-je to prostě zmršený ;) Jeden můj kamarád si hi koupil taky,dneska jsem se na něho díval.Detaily sice perfektní,ale u přední nápravy levý kolo o 2 mm výš než pravý,mezi PP kolem a hranou blatníku mezera 4 mm,křivě namontován přední chladič,proporčně špatná přední kapota oproti originálu.Když se model postaví na rovnou plochu,PZ kolo je ve vzduchu.Za ty peníze opravdu hrůza ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

sva57 píše:Pěkné-Jagermeister jsi koupil jako set :?:
No a u toho F 330 P4 .... ;)
Jagermeister som bral set, kupovat ho na "drobno", resp. bez original krabice to uz nie je ono.
Co sa tyka tej P4, celkovo model posobi zvlastne, ci uz detailami alebo tym licovanim. Na tomto su este vacsie medzery pri dverach, to by mi tiez vadilo. Ked to porovnam s CMC, akoze kvalita za podobnu cenu, tak ten model je nizsie, ako keby mu preciznosť uz pri navrhu modelu chybala. A samozrejme detailov je menej, co nezodpoveda jeho cene.
Kamarat ma zatial vsetky tieto P4 od GMP, na kazdej sa najde nejaka mala nesurodost niekorej kapoty, ale vcelku to slo vzdy nejako ustavit , az na tento model.
Reklamovat sa mi to nechce, ked pride po model, tak mu to ukazem a skusim opravit, resp. zminimalizovat chybu. Ak to nepojde, musi sa s tym zmierit - co ale dufam, ze nebude musiet urobit.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

jj-když tak pak napiš,zda budeš snižovat světlou výšku na přední nápravě a pokud ano,zda se to podařilo-zatím nevím o nikom,komu by se to podařilo. ;)
Já o jednom řešení vím,ale musel by se udělat zásah do PN.

jarek

Příspěvek od jarek »

Ja mam totozny problem s 330 aj s 312, takze ako pisete detailami vynika, ale licovanie dielov je hrozne ...

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Když ale srovnám svou 312 s kamarádovou 330,tak přece jenom je tam už dost výrazný kvalitativní posun vpřed ve prospěch 312-pochopitelně ;)

lazard

Příspěvek od lazard »

Zajimave, moje 330 a 312 jsou OK (viz fota nize), ikdyz priznavam, ze jsem musel mirne upravit svetlou vysku u 330 a to tak, ze jsem ji snizil (tlacenim na predni napravu) vpredu a zvysil (podlozenim) vzadu.
Nekteri zahranicini sberatele delali uspesne i dosti velke zasahy do cele predni napravy, aby ji snizili.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No Dušane při vší úctě,na tvých fotkách je vidět,že ta světlá výška je přece jenom moc velká-chtělo by to ještě tak cca 3 mm ;)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

U těch 330 co máte na fotkách,se mi zdá křivé(vytočené do strany) to zadní kolo.Nebo,že by optický klam?? :roll:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

To není optický klam Ti Libore,na to jsem ve fóru upozorňoval už když si Dušan ten model koupil ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“