FERRARI F430 SPIDER-BBR - trochu zklamání.
Už když se člověk podívá na obal od krabice-tak má pocit,že kupuje nějaký hračkoidní F430 pro barbiny-prostě děs.
Po vytažení z krabice volné koncovky výfuku na pravé straně(nějak jsem to docvakl,ale není to ideální).
Potom hrkání nějakého dílu mezi podlahou interiéru a podlahou auta(na podvozku nejsou zádný šrouby,tak vůbec nemám představu,jak by se model rozdělal).
Za nějaký čas hrkání ustalo-díl asi zapadl tam,kde hrkat nemůže.
A věc která mě nejvíc šokovala-příliš zvednutý předek(něco na způsob F330 P4 od GMP).Nevím proč výrobci modelů dělají u takových sporťáků odpružená kola-je to úplně zbytečný a model to jen kazí vysokou světlostí.Tak jsem přemýšlel co s tím(takový model bych asi nerozdýchal).A musím uznat,že naštěstí od již zmíněného Ferrari od GMP se s tím dá pracovat a předek se mě podařilo snížit o cca 3 mm.
Před úpravou :
Po úpravě :
... a ještě boční foto pro porovnání-tady jsou fotky přehozené-po úpravě a před úpravou
No ale abych jenom nehaněl,tak má model perfektně zpracovaný interiér s otvírací přihrádkou před spolujezdcem,otvírací víčko nádrže,propracovaný motor-což v této cenové relaci by ale mělo být samozřejmostí.A musím říct,že s tou nataženou střechou a po mé úpravě je to hezký model.
Ještě by se dal model o něco snížit i na zadní části,ale zatím to nechám tak-snad někdy v budoucnu