Ferrari

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
onpo

Re: Ferrari

Příspěvek od onpo »

sva57 píše: Né,napřed to nastříkali do bílého základu(moje verze),pak nalakovali na červeno(Tvoje verze) a pak tam přece nalepily ty pruhy :roll: :lol:
Divím se ,že ti to nedošlo ;)
Tady je podoba tohodle šasi z Le Mans 1972
Obrázek
tak si myslím taky, že ta bílá asi neodpovídá

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

onpo píše: Tady je podoba tohodle šasi z Le Mans 1972
Původně Ferrari s tímto šasi(14437) jelo Tour de France 1971,pak Le Mans 1972,pak bylo prodáno P.Newmanovi a po komplexní přestavbě(stačí se podívat na fotky,jak bylo auto rozdílné v roce 1972 a 1977) jelo závod 24 h.Daytona 1977.Z toho vyplívá,že po x letech existence a po 2 těžkých závodech se karoserie očistila na holý skelet a pak byla znovu lakovaná od základu. ;) A v tomoto období není žádná dokumentace,zda vozidlo bylo napřed bílé,pak červené....
Takže to ,co se tady bavíme,tak jsou všechno opravdu jen spekulace ;)

Jirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Z mého pohledu, naprosto "nicotná žabo myší válka".
Červená, nebo bílá, stejně to většinou dopadlo takhle -
http://nd03.jxs.cz/635/849/efdc5bd4d2_62044762_o2.jpg
:lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) Jirka dne 15 zář 2010, 14:47, celkem upraveno 1 x.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ty máš Dalibore "strašně rád zelený Ferrari",tak tady máš foto z Ženevy-Ferrari 599 Hybrid-pěkný,co :?: :D
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Hurá, Ferrari začalo dělat hybridy, planeta je zachráněna. :lol:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

FERRARI F430 SPIDER-BBR - trochu zklamání.
Už když se člověk podívá na obal od krabice-tak má pocit,že kupuje nějaký hračkoidní F430 pro barbiny-prostě děs.
Obrázek
Po vytažení z krabice volné koncovky výfuku na pravé straně(nějak jsem to docvakl,ale není to ideální).
Potom hrkání nějakého dílu mezi podlahou interiéru a podlahou auta(na podvozku nejsou zádný šrouby,tak vůbec nemám představu,jak by se model rozdělal).
Za nějaký čas hrkání ustalo-díl asi zapadl tam,kde hrkat nemůže. :lol:
A věc která mě nejvíc šokovala-příliš zvednutý předek(něco na způsob F330 P4 od GMP).Nevím proč výrobci modelů dělají u takových sporťáků odpružená kola-je to úplně zbytečný a model to jen kazí vysokou světlostí.Tak jsem přemýšlel co s tím(takový model bych asi nerozdýchal).A musím uznat,že naštěstí od již zmíněného Ferrari od GMP se s tím dá pracovat a předek se mě podařilo snížit o cca 3 mm.
Před úpravou :
Obrázek
Po úpravě :
Obrázek
... a ještě boční foto pro porovnání-tady jsou fotky přehozené-po úpravě a před úpravou
Obrázek
No ale abych jenom nehaněl,tak má model perfektně zpracovaný interiér s otvírací přihrádkou před spolujezdcem,otvírací víčko nádrže,propracovaný motor-což v této cenové relaci by ale mělo být samozřejmostí.A musím říct,že s tou nataženou střechou a po mé úpravě je to hezký model. ;)
Ještě by se dal model o něco snížit i na zadní části,ale zatím to nechám tak-snad někdy v budoucnu ;)

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Pěkný pěkný...mě se líbí od BBR enzo...ale za tu cenu si radši koupím několik muscle carů :D Jinak jaké jsou na té 430 materiály?...myslím v interiéru a třeba jaký je povrch střechy?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

RosaV8 píše:Pěkný pěkný...mě se líbí od BBR enzo...ale za tu cenu si radši koupím několik muscle carů :D Jinak jaké jsou na té 430 materiály?...myslím v interiéru a třeba jaký je povrch střechy?
Interiér-mikroplyš podlaha,sedadla měkká pryž,palubka a výplně-kůže,střecha plast-imitace látkové střechy...

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Áha...ta kůže je určitě moc pěkná...jenom jsem nevím proč čekal že i střecha by mohla být něčím potažená.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“